Naujausiame sezone televizijos žiūrovų pamėgtų dainų ir šokių dešimtukų nebebus.

Šokių dešimtukų komisijos narys ir vakaro vedėjas Vytenis Pauliukaitis į sceną vieną po kito kvietė ryškiausiai prie dešimtuko organizavimo prisidėjusius Lietuvos televizijos darbuotojus, o pasirodžius visų dešimtukų vedėjui Rolandui Vilkončiui, buvo užduoti provokuojantys klausimai.

,,Kodėl jūs taip elgėtės su savo partnerėmis – vedėjomis, nei vienos laidos vedėjas taip nesielgia! Rolandai, per jūsų rankeles „perėjo“ net penkios personos?!”, - retoriškai į R. Vilkončių kreipėsi V. Pauliukaitis. R. Vilkončius, kaip visuomet, žodžių nepritrūko ir išrėžęs, jog jo vaidmuo čia niekuo dėtas – prisiminė visų buvusių dešimtukų vedėjų likimus.

Į vakarą atvykusi Jurgita Česnavičiūtė negalėjo likti nepastebėta – sėkmingai ištekėjusios šokėjos šeima netrukus pagausės.,,Jurgita, kiek žinau, jau nelabai galėjo darbuotis televizijoje, nes turėjo daug svarbių reikalų, sukūrė šeimą“, - sakė R. Vilkončius, prisiminęs ir egzotiškąją Gretą Šapkaitę, kuri, pasak jo, sėkmingai pardavusi daug nekilnojamojo turto, išvažiavo gyventi į Didžiąją Britaniją. Beje, kaip ir J. Česnavičiūtė, šokėja Izabelė Ramanovaitė jau taip pat sukūrė šeimą.

Gabrielė Bartkutė, anot R. Vilkončiaus, dabar „turi labai gerą verslą ten, kur labai šilta“. Sklinda kalbos, kad buvusi televizijos laidų vedėja dirba Turkijoje. R. Vilkončius, žvilgtelėjęs į greta sėdinčią Laurą Imbrasienę išrėžė, jog jos į nieką neiškeitė, o V. Pauliukaitis šmaikštavo, jog R. Vilkončius į L. Imbrasienę iškeitė visas minėtas vedėjas.

Į klubą ,,L` Amour“ atvyko ir kai kurie neįvykusio naujojo ,,Šokių dešimtuko“ dalyviai – ,,dangietis“ Justas Lapatinskas, Sati, egzotiškasis Žan Clod Edoro iš Dramblio Kaulo Kranto ir kiti.

Advokatė Svetlana Pronina apgailestavo, kad projektas neivyks, nes prisipažino svajojusi ne tik išmokti šokti, bet galbūt ir laimėti pirmąją vietą.

Vakaras tęsėsi ilgai – svečiai vienas po kito prisiminė įspūdingiausias akimirkas dalyvaujant šokių ir dainų projektuose, Leonas Juodvalkis skaitė humoreskas, o vėliau klubo aikštelę drebino audringai į muziką įsijautę šokėjai. Bene aktyviausia šokių aikštelėje buvo praėjusio „Šokių dešimtuko“ nugalėtoja Joana Bartaškienė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją