„Lietuvos ryto“ priedui „Gyvenimo būdas“ M. Narvydaitė sako, kad meilė ją aplankė netikėtai ir nors ji manė, kad antrąją pusę ilgainiui sutiks kokiame nors pasaulio kampelyje, bekeliaudama, verslininkas Laurynas Rimeikis į jos duris pasibeldė Vilniuje.

„Už savo vidinę ramybę ir laimę esame atsakingos pačios. Kai jautiesi laiminga, gali visavertiškai mylėti kitą. Niekada nekilo klausimų, ką man kitas žmogus turi duoti. Atvirkščiai, ką aš jam galiu pasiūlyti? Kai ir kitas turi tokią pat nuostatą, įvyksta stebuklas. Mums toks stebuklas ir nutiko”, – apie laiku aplankiusius abipusius jausmus, kurie užsimezgė šį pavasarį, pasakoja 31-erių moteris.

Nors Margarita iš vyro nenorėjo paramos ir neieškojo vyro, kad jis užpildytų jos ir dukros gyvenimą, žurnalistė pripažįsta, kad meilė – viena svarbiausių gyvenimo sudedamųjų dalių: „Niekas kitas taip nekeičia gyvenimo ir nesuteikia jam prasmės kaip meilė.”

M. Narvydaitė ketina grįžti gyventi į Vilnių visam laikui ir palikti darbą Londone leidžiamam lietuvių laikraščiui „Tiesa“. Jau dabar Margarita su Linu pratinasi prie naujos gausios šeimos – jie gyvena kartu su M. Narvidaitės dukra ir septyniolikmečiu L. Rimeikio sūnumi.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)