Sėkmingai verslininkei, modeliui, dainininkei ir sekso simboliui (jos turtas vertinamas daugiau kaip 60 milijonų dolerių) yra įprasta rengti įspūdingus pristatymus pasipuošus iš kojų verčiančiais kostiumais, tad kas kartą ji sulaukia milžiniško būrio fotoreporterių.

Ir šį kartą 38 metų moteris, auginanti penkis vaikus, liko ištikima sau: susirinkę fotoreporteriai negalėjo nuslėpti susižavėjimo, žiūrėdami, kaip iš milžiniško kiaušinio išlipa aptemptu ir kiek rizikingu kostiumu pasipuošusi Katie Price, anksčiau garsėjusi Jordan vardu.

Savo karjerą pradėjusi tolimais 1996 metais, kuomet vos sulaukusi aštuoniolikos jau pusnuogė fotografavosi kultinėje dienraščio „The Sun“ rubrikoje „Page 3”, Katie Price sulaukė fenomenalios sėkmės – ir visų pirma dėka savo išvaizdos, į kurią pradėjo investuoti sulaukusi devyniolikos metų: tą kartą ji pirmąsyk pasididino krūtis.

Nors Katie Price parašė jau šeštą savo autobiografiją, neabejoja, kad ir „Reborn“ bus puikiai perkama – moteris rašomi prisiminimai pasižymi tuo, jog ji nepraleidžia įvairių detalių ir gyvenimiškų situacijų, kad ir kokios jos nemalonios jai būtų.

O juodų dienų jos gyvenime būta nemažai. Štai, pavyzdžiui, kuomet ji, ištekėjusi už savo trečio vyro, striptizo šokėjo Kierano Haylerio, laukėsi penktojo vaiko, būdama šeštame nėštumo mėnesyje sužinojo, jog jos sutuoktinis yra užmezgęs intymų ryšį su šeimos drauge Jane Poutney. Savo vyrui ji sugebėjo atleisti, o štai buvusiai draugei linki „mirti skausmingose kančiose“.