I.Stumbrienės frazė, jog jos įsitikinimu du kartus viešumoje rodytis vilkint tą pačią suknelę – nevalia, išspausdinta praėjusių metų gegužę viename ponių mėgstamame leidinyje, tapo įstatymu stileivoms, apkalbų objektu – kitiems.

Tačiau labai gali būti, kad I.Stumbrienė pati ėmė laužyti savo principus. Antradienio vakarą surengtame kolekcijos pristatyme ji pasirodė vilkėdama aukso spalvos suknele ir ant pečių užsimetusi kailinę peleriną.

I.Stumbrienė A.Bunikienės kolekcijos pristatyme. 2012 m.spalis. KLUBAS.lt nuotr.

Labai panašią suknelę moteris vilkėjo ir praėjusių metų lapkritį, kuomet sostinėje buvo surengta grožio namų „Pretty“ šventė.

I.Stumbrienė grožio namų „Pretty" gimtadienyje. 2011 m.lapkritis. R.Rylaitės nuotr.

Tačiau nustatyti, ar I.Stumbrienė šį kartą užsivilko tą pačią suknelę – gana sunku, mat kaip tik po kailine pelerina ir slėpėsi svarbiausi požymiai, pagal kuriuos ir buvo galima priimti galutinį sprendimą – tai ta pati suknelė ar tik labai panaši. Deja, kailinė pelerina nuo I.Stumbrienės pečių nedingo visą vakarą.

Tiesa, kai kuriuos drabužius I.Stumbrienė taip mėgsta, jog juos, eidama į elito renginius, velkasi ne vieną ir ne du kartus. KLUBAS.lt neseniai rašė, jog I.Stumbrienė buvo pastebėta trečią kartą vilkinti „šlapio efekto“ kelnes – ši publikacija sulaukė didžiulio skaitytojų susidomėjimo ir reakcijos.