Laimei, nei vienas automobiliuose buvęs žmogus nenukentėjo, tik išsiskleidusios oro pagalvės nesmarkiai sužalojo aktorės ranką.

„Supratau viena: esu fiziškai ir emociškai pervargusi. Natūralu, juk esu žmogus, ne robotas – tas alinantis stresas ir įtampa, trunkanti jau pustrečių metų, daro savo (bylos, kurioje E.Jackaitė kaltinama sukčiavimu siekiant didesnės motinystės pašalpų, verdiktas bus paskelbtas gruodžio pirmąją – KLUBAS.lt pastaba). Vairuoju septyniolika metų ir nemanau, kad esu bloga vairuotoja, tačiau atidumo stoka, kitur esančios mintys - ir trenkiausi į „Jaguarą“, iššoko dvi oro pagalvės. Smūgis buvo toks stiprus, kad automobilis, į kurį atsitrenkiau, pašoko ir kliudė dar dvi mašinas“, - apie sukeltą avariją pasakojo aktorė.

Į nesėkmių ruožą patekusi aktorė buvo dėkinga apdaužytų mašinų vairuotojams. „Be galo tolerantiški, geranoriški. Ne pyktis, ne puolimas, o labai žmogiškas elgesys. Matyt jau mano išvaizda sakė daugiau nei bet kurie žodžiai. Esu šiek tiek „išėjusi“ iš savęs“, - neslėpė teismo procesų, o dabar dar ir eismo įvykio prislėgta moteris.

Moters vairuojamas visureigis nukentėjo gana stipriai – sumaitotas visas automobilio priekis, smarkiai apgadintos ir kitos mašinos. „Ačiū Dievui, kad mašina buvo drausta, kitaip nuostolių būtų be galo daug, - atsiduso aktorė. - Jei ne visureigis, man būtų buvę ne kas“.

Nors ir persekiojama nesėkmių, aktorė ir šią bėdą žiūri filosofiškai. „Daiktai yra pataisomi, užgyvenami – svarbiausia, kad nesusižalojo žmonės“, - sakė E.Jackaitė.