O aptarti yra ką: prieš daugiau nei dešimt metų kultūrizmu susižavėjusi moteris žingsnis po žingsnio lipdė savo kūną ir šiandien, jau prieš kurį laiką peržengusi keturiasdešimtmečio slenkstį, gali savo pavyzdžiu įrodyti, jog norint galima pasiekti viską – net nusilipdyti tobulą kūną.

Ištekėjusios ir sūnų auginančios Anastasijos Motorinos paskyros socialiniuose tinkluose gali tapti tikromis motyvacinėmis paskatomis moterims (o ir vyrams), kuriems trūksta valios ar nusiteikimo pradėti nuo nulio. Ne veltui Rusijos periferijos gyventoja, kuri neseniai garsėjo tik Murmanske, o dabar apie ją kalbama jau visame pasaulyje, šalia savo profesionalių, kiekvieną raumenį išryškinančių nuotraukų, publikuoja ir senas savo archyvines nuotraukas – palyginti yra tikrai ką.

Anastasija Motorina prieš 16 metų. vk.com nuotr.

Žinoma, moterį garsina ne tik raumenynas – antikine figūra galinti pasigirti Anastasija Motorina mėgsta pozuoti nuoga, tad jos paskyrose socialiniuose tinkluose nesunkiai galima rasti ir cenzūros filtrus apėjusių, kvapą gniaužiančių ir kraują kaitinančių nuotraukų – ne vulgarių, o išryškinančių tikrąjį žmogaus kūno grožį.