29 metų dainos „Mother“ atlikėja su filmo „Šnipų vaikučiai“ žvaigžde, metais už ją vyresniu D. Sabara, susituokė 2018 metais, pora augina dvejų sūnų Riley.

Paaiškėjo, kad M. Trainor vaginą traumavo ne sūnaus gimdymas, o nuolat tą daro per didelis jos sutuoktinio vyriškas pasididžiavimas.

Naujausioje tinklalaidėje „Working It“, kurią veda kartu su broliu Ryanu Trainoru, Meghan prisipažino: „Mano vyro padidžiavimas tikras dičkis“.

Intymioje išpažintyje savo pačios broliui dainininkė jam ir tinklalaidės viešniai Trishai Paytas pareiškė: „Mano vagina traumuota. Mano vaginą reguliariai ištinka nerimo priepuoliai“.

Kai Trisha paklaus, ar taip yra dėl to, kad Meghan vagina „ankštoka“, o Darylo penis „didelis“, popdainininkė patvirtino: „Taip!“.

Ir nepraleido progos patikslinti: „Situacija tokia, kad, kai aš paklausiu, ar jau viskas, jis atsako, kad tai tik pradžia. Labai norėčiau, kad Darylo instrumentas būtų mažesnis. Žmogau, man juk skauda“.

Kaip teigia sveikatos ekspertai, vaginos raumenys penetracijos metu susitraukia, ir moteris šio proceso nekontroliuoja.

„Maniau, kad po sekso visos moterys patiria skausmą. Ir kai gydytoja man paaiškino, kad tai nėra normalu, man buvo šokas: „Daktare, jūs man sakote, kad galiu mylėtis ir nejausti skausmo?“. Buvau priblokšta“, – prisimena moteris.

Šiuo metu Meghan su vyru laukiasi antrosios atžalos ir prisipažįsta, kad po bandymų pastoti dėl diskomforto po sekso ramindavosi ledu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją