Vestuvių ceremonija vyko už uždarų durų, nuotaka ir jaunasis į bažnyčią įėjo atskirai. Arvydas Macijauskas su vyriausiuoju pabroliu atvyko likus maždaug penkiolikai minučių iki 12:30 numatytos vestuvių ceremonijos, tuo tarpu nuotaka, kurios prie altoriaus niekas nelydėjo, atėjo kiek pavėlavusi.

Iki altoriaus nuo pat durų bažnyčioje ištiestas baltas kilimas, bažnyčia puošta baltomis gėlėmis ir žvakėmis. Vestuvių ceremonija, puošyba ir kitais organizaciniais dalykais rūpinosi garsi vedybų planuotoja Viktorija Prokofjeva.

Nuotaka vilkėjo pieno baltumo tradicinę suknelę, nuometas dengė jos palaidus, banguotus plaukus. Jaunikis atrodė itin šiuolaikiškai, mat į bažnyčią įėjo su akiniais nuo saulės, o vietoj švarko vilkėjo tamsią liemenę, vėliau apsivilko prie kelnių derantį švarką.

Jaunieji neturėjo svitos ir gausios pabrolių bei pamergių palydos, žiedus iki altoriaus nešė maža, angeliškai atrodanti mergaitė baltu gėlių vainikėliu.

Ceremonijoje bažnyčioje dalyvavo tik artimiausi poros draugai, kurių nebuvo labai gausus būrys.

Jaunavedžius, tik išėjusius iš bažnyčios, skambant gyvai muzikai, sveikino visi susirinkusieji, tačiau labiausia A. Macijauskui, matyt, įstrigo krepšinio trenerio Aleksandro Kosausko žodžiai. A. Kosausko žodžiai tik ką aukso žiedus sumainiusį krepšininką taip sujaudino, jog jis nesulaikė ašarų.

Po tuoktuvių ceremonijos iš bažnyčios išėję jaunieji maloniai pozavo fotografams ir atsakė į kelis klausimus.

Nuotaka sakė, jog jaučiasi labai gerai ir nesijaudino ceremonijos metu. Po sutuoktuvių Victoria pasirinko dvigubą pavardę. Paklausti, kur praleis savo medaus mėnesį, jaunavedžiai šmaikščiai atsakė: "Visas mūsų gyvenimas - medaus mėnesis."

Vestuvių svečiai iš karto po ceremonijos bažnyčios kieme buvo pakviesti pakelti po taurę šampano į jaunųjų sveikatą ir pasivaišinti gaiviais vaisiais bei uogomis. Kiemelyje skambėjo gyva muzika.

Vėliau ceremonijos svečiai buvo pakviesti 17 valandą atvykti į vestuvių vakaro vietą, kurios, neva, jaunieji ir patys dar nežino. Vakaro programai vadovaus aktorius Leonardas Pobedonoscevas.

KLUBAS.LT duomenimis, vestuvių puota vyks Molėtų rajone esančiame poilsio komplekse "Belvilis". Ši vieta pasirinkta neatsitiktinai - ji yra mėgiama mylimųjų poilsio vieta. 2008-ųjų rugsėjį KLUBAS.LT užfiksavo Victorią ir Arvydą poilsiaujančius būtent čia (nuotraukos apačioje).

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją