Vedini noro atrodyti kitaip, akinius pradeda nešioti ir dar daugybė žymių pramogų pasaulio atstovų – retkarčiais akiniais filmavimams pasipuošia televizijos laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė, stiliaus guru Mantas Petruškevius, viename iš paskutinių ,,Žvaigdžių duetų“ filmavimų grimerinėje ant stalelio akinius aptikusi Seimo narė Inga Valinskienė taip pat neatsispyrė stiliaus eksperimentui.


Akiniais neseniai pasipuošė ,,Yvos“ šokėja Kristina Ivanova, prieš iškrisdama iš ,,Chorų karų“ naujuosius akinius Klubui.lt pademonstravo Evelina Anusauskaitė. Dainininkė akinius pamėgo taip, jog nesiskiria su jais nei vieną dieną – priešingai, nei grupės ,,69danguje“ dainininkė Ingrida Martinkėnaitė, kuri akiniais pasirūpino vasarą, tačiau pirkinys ko gero taip ir liko tik pirkiniu, nes išvysti I. Martinkėnaitę su akiniais – tikra retenybė.


Klubas.lt kviečia pažiūrėti fotogaleriją ir nuspręsti, kuriai Lietuvos įžymybei akiniai tinka labiausiai.




Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją