KLUBUI.LT pavyko užfiksuoti išskirtinius kadrus iš A. Jasaitytės šventės, kurie byloja apie artėjančias vestuves. Nors Aistė anksčiau KLUBUI.LT sakė apie vestuvių iškilmes kol kas negalvojanti ir jiedu su Romanu žada bent jau laikinai apsiriboti tik santuokos įteisinimu civilinės metrikacijos skyriuje, mergvakaris tradiciškai švenčiamas prieš vestuvių iškilmes.

Į mergvakario šventimo vietą – Rumšiškių buities muziejų nuotaka su draugių kompanija atvyko apie 14 valandą. Kadangi lijo lietus, merginus nuskubėjo į trobą, kurioje žaidė žaidimus ir laukė, kol pragiedrės. Tautiniais rūbais pasipuošęs pulkas ir mergvakarį šventė pagal lietuvių liaudies tradicijas. Pragiedrėjus merginos sėdo į arkliu varomą vežimą ir važinėjosi po apylinkes.

Kiek vėliau merginos grįžo į trobos kiemą, kur dvi lietuvių liaudies tradicijų žinovės vedė linksmai kompanijai žaidimus. Aistė visos šventės metu tiesiog švytėjo. Mergina buvo pasipuošusi tautiniais drabužiais, plaukus susirišusi dviem baltais kaspinėliais ir papuošusi rūtų vainikėliu.

Tarp mergvakario dalyvių buvo ir Aistės bičiulė buvusi TV laidų vedėja Liepa Rimkevičienė su antru vaikeliu. Nors merginos nedžiūgavo išvydusios KLUBAS.LT fotografą, nuo objektyvo nesislapstė. Joms asmeniškai šventę fiksavo užsakytas fotografas ir operatorius.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – išskirtiniai kadrai iš Aistės Jasaitytės mergvakario.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją