Šį kartą ji savo paskyroje publikavo vaizdo įrašą, kuriame ji, romantiškai nusiteikusi ir atsidavusi vėjo glamonėms, po permatoma skraiste demonstruoja nuogą krūtinę. „Permainų vėjas...Aš taip puikiai pailsėjau“, - savo paskyroje brūkštelėjo A. Voločkova, su savo sekėjais pasidalinusi subtiliai erotiniu vaizdeliu: plazdantis vėjas permatomą skraistę priglaudžia prie jos kūno, išryškindamas nuogą krūtinę.

Neseniai A. Voločkova savo paskyroje jau buvo paviešinusi panašų subtilų erotinį vaizdo siužetą, kuriame ji, savo krūtinę pridengusi rankomis, šokinėja per siaučiančios Viduržemio jūros bangas. Įrašas sulaukė daugybės peržiūrų skaičiaus, tad, panašu, prima balerina vėl nusprendė savo sekėjus pamaloninti panašaus pobūdžio vaizdo įrašu.

Kaip jau tapo įprasta, panašūs siužetai bei nuotraukos, kuriuose artistė demonstruoja savo kūno privalumus, sulaukia milžiniško dėmesio ir komentarų. Tiesa, pastarieji neretai pasižymi itin skaudžiomis replikomis, tačiau, rodos, artistę tai dar labiau motyvuoja.

Ветер перемен..💨 💃🏼 Я так прекрасно отдохнула!!!🌺 #tysento #anne kasemir#волочкова @amirandesgrecotel

A video posted by Анастасия Волочкова (@volochkova_art) on Jul 12, 2016 at 7:52pm PDT