Šie žodžiai buvo skirti Katažinos ir Deivydo Zvonkų vestuvių viešniai – Oksanai Pikul-Jasaitienei, kuri savo suknele vestuvių puotoje pranoko net ir pačią jaunąją. Oksana vilkėjo kreminės spalvos dviejų dalių vakarinę suknelę, kurią kūrė dizaineris Liutauras Salasevičius. Tuo tarpu nuotaka buvo pasidabinusi irgi to paties dizainerio kurta suknele.

A. Jagelavičiūtė negailėjo kritikos O. Pikul-Jasaitienės kurtos suknelės dizaineriui. „Juozo sprendimas nustebino ir ne fainai. Visos apsirengusios baltai daro super netaktą, nebent toks aprangos kodas. Ne, nuotaka ne visada gražiausia ir ne visada jos rūbas puikiausias.Taip nutiko šį kartą. Liutauras eilinį kartą pridejo pigaus tiulio ir nupigino nuotaką, o Statkevičius persistengė bekurdamas nuotaką iš eilinio svečio“, - reikšdama kritiką didžiausiam mados guru Lietuvoje J. Statkevičiui rašė stiliaus žinovė Agnė, tačiau pati susimaišė tarp dviejų garsių Lietuvos dizainerių ir pamanė, kad Oksanai suknelę kūrė Juozas.

Paksutiniame savo įraše socialiniame tinklapyje „Facebook“ A. Jagelavičiūtė atsiprašė J. Statkevičiaus netaktiškai suklydusi dėl L. Salasevičiaus kurtos suknelės Oksanai.

„Katažina nuotaka - ji gali būti nors su kelnaitėmis ant galvos, čia jos, o ne svečių šventė, todėl čia ne vieta kitoms persistengt, tam skirti kiti baliai“, - savo pasipiktinimą dėl svečių aprangos išreiškė A. Jagelavičūtė.