Prie socialinio tinklo prisijungusi moteris buvo ištekėjusi 24-erius metus, kol jos laimė netikėtai sugriuvo po tragiškos vyro mirties. Būdama vos 40-ies K. L. Poter tapo našle.

Nors po šio įvykio sakė, kad daugiau niekada gyvenime nesituoks, dabar ji tikina grįžusi į pažinčių programėles. Bendraudama su vyrais moteris suprato, kad jai patinka gerokai jaunesni.

Tad savo patirtimi ji nutarė pasidalinti „TikTok“ paskyroje, kurioje atvirai kalba apie santykius. Tiesa, ji nuolat pabrėžia, kad vyresnės moterys yra tinkamesnės partnerės.

Tai ji pasakė viename vaizdo įraše, kuriame išvardijo penkias priežastis, dėl kurių vyrai turėtų ieškoti jos amžiaus moterų. Jai talkino ir artima draugė Nancy.

„Jokių žaidimų, o pasitikėjimas savimi, patirtis lovoje bei gyvenime, drąsa ir finansinė nepriklausomybė“, – sakė ji.

Pradėjusios pokalbį apie jaunesnius vyrus moterys pabrėžė, kodėl jiems turėtų patiktų jų amžiaus moterys.

„Nes su vyresnėmis moterimis saugiau ir jos savimi pasitiki, ko jaunesnės moterys dar neturi, – pastebėjo Nancy ir pridūrė, kad vyresnės moterys nežaidžia „santykių žaidimo“, negali netikėtai tapti nėščios.

Tada jos priėjo prie dar vienos išvados – anot jų, vyresnės moterys tinkamai išmoko naujų dalykų.

„Jos daug patyrė, turi žinių“, – kalbėdama iš asmeninės patirties sakė Nancy.

Šių priežasčių užteko, kad po vaizdo įrašu atsirastų komentatorių, norinčių su moterimis iš tikrųjų pabendrauti.

„Aš esu jaunesnis, nei jūs. Kur jūs buvot visą mano gyvenimą“, – klausė vienas, o kitas pridūrė: „Didžiuokitės savimi, jūs esate gražios moterys.“

Dar vienas internautas atskleidė, kad kaip tik šiuo metu susitikinėja su vyresne moterimi.

„Dabar susitikinėju su viena iš jų. Man 52-eji, jai 67-eri, o žaidimai lovoje tikrai nuostabūs“, – prie vaizdo įrašo rašė komentatorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)