Pavydėtino grožio ir elegancijos moteris sako, kad pati negali patikėti, jog jai jau 60 metų, tačiau nepuola gailėtis prabėgusios jaunystės, Gražina ilgis nerūpestingų laikų, tačiau visai nenorėtų būti 20-ies – tokia jauna ir nepatyrusi, kaip sako pati.

Duodama interviu žurnalui „Žmonės“ aktorė sako, kad senti jai nepatinka, tačiau ji nepatingi su laiko žymėmis pakovoti, savais būdais – mankšta, anticeliulitinėm priemonėm, tačiau apie plastines operacijas ji tikina nė negalvojanti.

„Senti, manau, nepatinka nė vienam. Ir ne tik dėl išvaizdos pokyčių.<...> Mankštinuosi kartais, nors reikėtų kasdien. Ir su celiulitu vis pakovoju. Ką dvidešimtmetės gali suprasti apie tą celiulitą, p – jaunų merginų neišmintį prisimena aktorė ir pasipiktina grožio kultu - Gainioja neaišku ką... O tos lūpų, papų operacijos!.. Man tai nesuprantama. Jų amžiuje tikrai to nedaryčiau. Ko jos siekia? Ypatingo grožio? Juk tampa visos lyg klonai...“

Plastinių operacijų tema nemėgstanti kalbėti moteris nemato prasmės tobulintis, net ir metams bėgant: „Na ir kas, kad aš dabar plastinėmis operacijomis save ištempčiau, porą šonkaulių išsiimčiau, pilvą nusisiurbčiau... Jaunystės taip nesugrąžinsi.“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją