„Konkurentai galvoja, kad jiems reikia eiti treniruotis“, – taip Dalios ir Olego pasirodymą „Pabo latino“ kiemelyje komentavo šio vakaro vedėjas sporto žurnalistas Mindaugas Rainys.

Dalia, kuriai šokis nėra svetimas, savo partnerio glėbyje jautėsi puikiai ir pademonstravo ko gero aukščiausią iki šiol matytą lygį. Pora atrodė ne kaip pradedantieji, o kaip ne vienerius metus drauge šokę partneriai.

44-erių aktorė parodė ne tik kojų miklumą, bet ir pritrenkiančią figūrą ir puikią sportinę formą. Pakiliai nusiteikusi moteris užbūrė visus šokių projekto vakarėlio svečius.

Šį vakarą taip pat buvo pristatyta Eglės Liesienės ir Mariaus Gaižausko pora, vakar gimimo dieną atšventusios Evelinos Sašenko ir Manto Vaškelio tandemas bei krepšinio mecenato Antano Guogos ir Karinos Jeremian pora.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – „Šok su manimi“ vakarėlio akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją