Floridoje, karštame Majamio paplūdimyje H. Hoganas su dukterimi ir savo drauge mėgavosi saulės spinduliais, siurbčiojo kokteilius ir tiesiog tinginiavo viešbučio teritorijoje.

Prieš tris dienas H. Hogano numylėtinė dukrelė Brooke šventė savo 22-ąjį gimtadienį, po savo vakarėlio ji nusprendė atšvęsti su tėveliu, prie jų prisijungė ir dvidešimčia metų už jį jaunesnė sužadėtinė J. McDaniel.

Brooke su Jennifer, nepaisant skausmingų praėjusiais metais įvykusių jos tėvų skyrybų, atrodo, sutaria kaip tikros draugės. Tiesa, sunku pasakyti, kuri judviejų yra jaunesnė, mat 34-erių Jennifer kūnas atrodo netgi labiau prižiūrėtas nei 22-iejų Brooke.

Apsivilkusi kelnaites su juostele J. McDaniel pademonstravo tobulą užpakaliuką, tuo tarpu B. Hogan savąjį slėpė po raudonais šortukais.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – H. Hogano ir jo mylimų moterų atostogos Majami byče.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją