„Paauglystėje su savo stiliumi mėgau eksperimentuoti. Ko tik nesu išbandžiusi – esu nusidažiusi plaukus raudonai, vėliau netgi turėjau dredų šukuoseną, keletą metų pyniausi afrikietiškas kaseles. Su amžiumi įvaizdžio tema tapau konservatyvesnė – pastaruosius dešimt metų mano šukuosena nesikeičia – tai lygiai kirpti, tiesūs, krūtinę siekiantys plaukai“, - apie savo stilių pasakoja televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė.

Savo natūraliu grožiu visus stebinančiai Gintarei ilgai stovėti prie veidrodžio – didžiulė kančia. Gražuolė prisipažįsta esanti labai nekantri. „Iš prigimties mano plaukai labai tiesūs, tad dažniausiai garbanojant juos įprastu būdu prie veidrodžio tenka praleisti bent valandą, o tai man – per didelis iššūkis. Kasdienei plaukų priežiūrai skiriu vos 15-20 minučių – išsiplaunu galvą, išsidžiovinu ir viskas. Vis dėlto gimtadienio proga nusprendžiau išmėginti šį tą naujo ir atšvęsti jį būdama kiek kitokia“, - apie norą pasikeisti pasakoja Gintarė.

„Visada svajodavau apie gražias, lengvas, dideles garbanas ir baltai pavydžiu ilgaplaukėms, kurios gali džiaugtis „Victoria Secret“ modelių stiliaus šukuosena“, – neslėpė G. Gurevičiūtė.

Gintarė atskleidžia, jog pastaruoju metu labai daug dirbo, tad gimtadienį sutiko su savo brangiausiais žmonėmis – šeima. „Švenčių organizavimas man sukelia daugiau streso nei malonumo, tad ryte nudirbus visus darbus, popiet išvažiavau pas tėvelius į Marijampolę, kur praleisiu porą dienų. Valgau cepelinus su varške ir nieko neveikiu“, – šventinės dienos planais pasidalino pašnekovė.