Projekto prodiuseriai tikisi, jog jiems pavyks pasiekti tokius pačius fantastiškus rezultatus, kokiais prieš keliolika metų galėjo pasigirti per LNK rodytas šou „Baras“. Vien tai, kad prodiuseriams pavyko įkalbinti žodžio kišenėje neieškantį Justiną Jankevičių tapti vienu realybės šou vedėju liudija, kad „2 barai. Gyvenimas greitkelyje” turi visus šanus tapti žiūrimiausia sezono laida.

Kiti projekto koziriai – realybės šou dalyviai, kurie buvo ypatingai kruopščiai atrinkti iš daugybės kandidatų. Prodiuseriai pasistengė atrinkti įvairiausius tipažus, tad žiūrovų laukia patys spalvingiausi charakteriai, kuriuos atskleisti padės įvairios situacijos.

Galima spėti, kad labiausiai stipriosios lyties dėmesį trauks tatuiruota efektinga gražuolė Tori Vikk, jau pagarsėjusi savo prisipažinimu, jog savo mylimajam pasipiršo pati – po keturias valandas trukusio sekso.

Tai, kad Tori Vikk dėl karščiausios šios vasaros Lietuvos merginos titulo gali konkuruoti su klaipėdiete Simona Kateivaite, įrodo jos „Instagram“ paskyra, tiesiog kimšte prikimšta pikantiškų nuotraukų.

🏴

A photo posted by Tori Vikk 💯 (@torivikk) on Mar 24, 2016 at 9:44am PDT

VS and spring driving me CraZY!😍 #Victoriasecret #inked #suicidesquat

A photo posted by Tori Vikk 💯 (@torivikk) on Apr 4, 2016 at 5:50am PDT

Sup people 😝 how's your day going ?;)

A photo posted by Tori Vikk 💯 (@torivikk) on Apr 7, 2016 at 2:38am PDT

#iamfastlap by @aistekirsnyte ❤️

A photo posted by Tori Vikk 💯 (@torivikk) on May 16, 2016 at 11:56pm PDT

#HUF @couplegoals_lithuania #vspink

A photo posted by Tori Vikk 💯 (@torivikk) on Jun 10, 2016 at 3:22am PDT

A photo posted by Tori Vikk 💯 (@torivikk) on Aug 12, 2015 at 10:28pm PDT