T. Rybakova išbandė įvairiausias mitybos programas ir daugybė dietų. Mergina kurį laiką valgė tik obuolius ir jogurtus, vengė vaisių, taip pat atsisakė maisto, kuriame yra angliavandenių. Tačiau visos šios dietos darė neigiamą poveikį jos sveikatai ir nepadėjo žymiai numesti svorio. Net jei keli kilogramai sutirpdavo, svoris sugrįždavo į ankstesnį vos per kelias savaites. Ir tik išmokusi subalansuoti mitybą, pradėjusi rinktis maistą, kur gausu baltymų bei visos būtinos maistinės medžiagos, taip pat išbandžiusi glikemijos indekso dietą, Tatjanai palaipsniui pradėjo kristi svoris.

T. Rybakova neužmiršo, kad ne tik mitybos pokyčiai ir maisto kontrolė gali padaryti negrįžtamus pakitimus jos kūnui, bet ir intensyvus sportas. Todėl mergina pasirinko ištvermę stiprinančią sporto šaką – plaukimą. Treniruotės tik padėjo sustiprinti norimą rezultatą. Prireikė daug valios, ryžto ir užsispyrimo norint pasiekti tobulą rezultatą.

Du metus atkakliai kovodama su savo kūnu, jai pavyko pasiekti norimą svorį. Dabar Tatjana sveria 51 kilogramą. Nors išbandymas buvo itin sunkus, tačiau rezultatas visiškai neįtikėtinas. Šiandien Tatjana gali didžiuotis – ji atrodo puikiai.

Tatjanos Rybakovos pokyčiai per daugelį metų: