Didžiajame ekrane bus rodomi „Žvaigždžių karai“ (1977), „Žvaigždžių karai: Imperija kontratakuoja“ (1980) bei „Žvaigždžių karai: Džedajaus sugrįžimas“ (1983).

Filmų maratoną žiūrovai galės stebėti „Forum Cinemas“ kino teatruose Vilniuje ir Kaune.

„Filmo „Žvaigždžių karai“ sukeltas ažiotažas Lietuvoje yra toks pat didelis, kaip ir visame pasaulyje. Didžiausių užsienio kino bilietų platintojų serveriai lūžo nuo pirkėjų antplūdžio. Su tokia problema susidūrėme ir mes“, – pasakojo vienas iš portalo įkūrėjų Vainius Eiva.

„Nė nenutuokėme, kad Lietuvoje yra tiek daug kino entuziastų, kurie yra pasiryžę praleisti daugiau nei dvylika valandų kino teatre“, – tęsė V. Eiva.

„Labai laukiame žmonių, persirengusių „Žvaigždžių karų“ herojų kostiumais. Geriausiam jų dovanosime specialų mūsų rėmėjo įsteigtą prizą, riboto leidimo „Žvaigždžių karų“ nešiojamą „HP“ kompiuterį“ , – sakė vienas renginio organizatorių Darius Voitukevičius.

„Žvaigždžių karų“ fanų laukia ir dar daugiau prizų bei staigmenų, kurias jie galės išvysti jau gruodžio 18 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)