„Kai jie man papasakojo idėją, pagalvojau: negi jiems tikrai pavyks visa tai įgyvendinti? Tai neįmanoma. Tačiau J. Wattsui pavyko. Tai neįtikėtina“, – sakė aktorius.

Tuo, kad juosta padovanos įspūdingus nuotykius, panašu, neabejoja ir komiksų gerbėjai. Kaip rašo portalas comicbook.com, vos prasidėjus bilietų prekybai JAV, žiūrovų susidomėjimas buvo toks didelis, kad bilietų pardavimų puslapiai tiesiog užlūžo.

Negana to, vos pasirodęs fantastinio trilerio anonsas tapo pasaulio rekordininku – per pirmąją parą visame pasaulyje buvo peržiūrėtas net 355,5 mln. kartų. Prieš tai šis rekordas priklausė „Keršytojų“ anonsui, pranešime spaudai rašo juostos platintojai.

„Tikėjomės, kad gerbėjai lauks šios juostos pasirodymo, bet kad susidomėjimas bus toks milžiniškas, niekas nė nesvajojo. Tai puikus įrodymas, koks svarbus herojus daugelio gyvenimuose tapo Žmogus-voras. Žmonėms patinka įspūdingos istorijos, tačiau, deja, jos visos turi kažkada baigtis“, - sakė režisierius.

Naujausia sagos dalis „Žmogus-voras: nėra kelio atgal“ išties gali būti paskutinė. 2019-ųjų metų filmo „Žmogus-Voras: toli nuo namų“ pabaigoje žmonija sužino, kas slepiasi po paslaptingojo superherojaus kauke. Nors Piteris Parkeris (aktorius T. Hollandas) džiaugiasi, kad savo dvigubo gyvenimo nebereikia slėpti nuo savo merginos (akt. Zendaya), vis tik padidėjęs žmonių dėmesys vaikinui ir jo artimiesiems nemenkai apsunkina gyvenimą.

Suvokęs, kad yra galimybė pakeisti susidariusią situaciją, Piteris pagalbos kreipiasi į daktarą Streindžą (akt. Benedictas Cumberbatchas). Daktarui, kaip žinia, pavaldžios tokios laiko ir erdvės paslaptys, kokios paprastiems žmonėms net nesisapnuoja. Streindžas gali pakeisti realybę taip, kad niekas ir toliau nežinotų tiesos apie Žmogų-vorą. Tiesa, „niekas“ išties reiškia visus: ir Piterio merginą, ir šeimą, ir draugus. Suvokęs, kad tokia kaina gali būti per didelė, nei jis norėtų mokėti, Piteris pabando sustabdyti Streindžą ir tuomet ištinka katastrofa.

Piteriui teks susidurti su dar nepatirtais sunkumais, didžiuliais pavojais, naujais ir jau matytais priešininkais bei sužinoti tikrąją buvimo Žmogumi-voru prasmę. Visa tai – filme „Žmogus-voras: nėra kelio atgal“, jau nuo gruodžio 17 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją