Leidybos teisės į dar pavadinimo neturinčią knygą kiek anksčiau šį mėnesį už šešiaženklę sumą buvo parduotos leidyklai „Norton“. Tikimasi, kad knygoje bus aiškinamasi, kaip „daugiau, geriau, greičiau“ etosas kurstė vieną iš didžiausių sukčiavimo skandalų firmos istorijoje.

Didžiausia Europos automobilių gamintoja „Volkswagen“ pripažino klastojusi dyzelinių variklių išmetamųjų dujų bandymus Jungtinėse Amerikos Valstijose, o Vokietijos transporto ministras patvirtino, kad jais taip pat buvo manipuliuojama ir Europoje.

Šis skandalas Vokietijos įmonės akcijų kainą nusmukdė daugiau kaip trečdaliu, privertė atsistatydinti ilgametį generalinį direktorių ir paskatino atlikti tyrimus visame pasaulyje.

Prodiuseris ir juostos „Voltstryto vilkas“ („The Wolf of Wall Street“) žvaigždė L. DiCaprio yra vienas aršiausių aplinkosaugos aktyvistų Holivude.

Kol kas su būsimu filmu nesiejami jokie režisieriai ar aktoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją