„Filme rodoma situacija tokia, kokia gali nutikti bet kur ir bet kada. Ne viena panaši yra ir nutikusi. Todėl kiekvienas iš mūsų galime pasijusti gelbėtojais. Įdomiausia tai, jog kiekvieno iš mūsų veiksmai tokioje pat situacijoje skirtųsi. Tai ir yra įdomiausia kino žavesio dalis: vieniems tai bus tik pramoga, kitiems – proga apmąstyti, ką darytum, jeigu...“ – sako L. Neesonas.

Niekam ne paslaptis, jog aktorius garsėja sugebėjimu pačiam atlikti didžiąją dalį kaskadinių triukų ir ši juosta – ne išimtis.

„Tai viena progų man išlaikyti gerą fizinę formą. Didžiuojuosi tuo, jog vis dar galiu lygiuotis į kitus šios srities profesionalus. Neįsivaizduoju savęs ramioje dramoje. Jų kiekvienam ir taip gyvenime gana. O štai adrenalino geriau gauti kino salėje, nei iš tiesų važinėjantis gatvėmis su sprogmenimis po automobilio sėdyne“, – šypsosi veiksmo filmų žvaigždė.

Į ekranus sugrįžtantis pripažintas veiksmo trilerių meistras šįkart vaidina bankininką Metą, kuriam netikėtas skambutis ramų gyvenimą apverčia aukštyn kojom. Vežant vaikus į mokyklą suskamba telefonas, ir nepažįstamas balsas jame praneša, kad po Meto sėdyne padėta bomba, kuri sprogs, jei Metas nedarys taip, kaip liepia anoniminis skambintojas.

Anonimo užduotys viena po kitos tampa vis pavojingesnės ir šiurpesnės. Pamažu aiškėja paslaptingojo skambintojo planas – sukompromituoti bankininką ir paversti jį žudiku, kurį medžioja visos miesto policijos pajėgos. Negalėdamas išlipti iš automobilio ir saugodamas vaikų gyvybes, Metas niekaip negali įtikinti pareigūnų, kad jis yra priverstas daryti nusikaltimus.

Neturėdamas kitos išeities, vyras privalo rasti būdą, kaip pabėgti nuo policijos, pergudrauti paslaptingą nusikaltėlį ir ištrūkti iš šio košmaro. O tą Liamo Neesono personažai daro nepriekaištingai.

Juosta „Atpildas“ kino ekranuose – jau nuo šio penktadienio, rugpjūčio 25 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją