Filmo „Daugiau garso ir šviesų (#WAYF)“ herojai – bendraamžių sėkmės istorijų įkvėpti dvidešimtmečiai, pasiryžę žūtbūt sudrebinti pasaulį. Jie prasimano pinigų pragyvenimui dirbdami atsitiktinius darbus, o vakarais reklamuoja vakarėlius. Pagrindinį personažą Koulą įkūnijo žavusis Zacas Efronas, dėl kurio alpsta šimtai tūkstančių merginų visame pasaulyje. Jo rolė itin patraukli ir filme, nes jis – kompanijos bilietas į sėkmę, charizmatiškas jaunas didžėjus, kurį netikėtai vieno vakarėlio metu pastebi scenos veteranas Džeimsas. Pastarąjį suvaidino iš tokių kino hitų kaip „Bado žaidynės“ ir „Tarp žvaigždžių“ pažįstamas aktorius Wesas Bentley.

Tačiau kelias į šlovės olimpą retai kada būna vien rožėmis klotas. Koją Koului pakiša įsiliepsnojusi simpatija gerokai jaunesnei jo globėjo mylimajai Sofijai, kurią įkūnijo efektingoji gražuolė Emily Ratajkowski. Tamsiaplaukė leidžiasi vaikino viliojama, tačiau jo kūrybiniam bendradarbiavimui ir ateities perspektyvoms dėl merginai puoselėjamų jausmų iškyla didelė grėsmė.

Tuo pat metu primiršti ištikimieji didžėjaus draugai spiria jį tesėti anksčiau duotus pažadus ir nepalikti jų nuošalyje. Koulo laukia daugybė nelengvų pasirinkimų. Kas svarbiau – meilė, draugystė ar galimybė pasiekti išsvajotąjį tikslą? Vaikinui teks susitaikyti su mintimi, kad svajonės kartais reikalauja aukų, o kūrybiniai ieškojimai nevisuomet nuveda ten, kur tikiesi.

Karščiausi Holivudo vakarėliai ir kokybiška elektroninė muzika Lietuvos žiūrovų filme „Daugiau garso ir šviesų (#WAYF)“ kino teatruose lauks nuo rugpjūčio 28 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją