Vieną pagrindinių filmo herojų – Dukrą – įkūnijo pirmą kartą kino aktorės amatą išbandžiusi Kauno rajone kartu su gausia šeima gyvenanti Eila Grybinaitė.

„Eilai puikiai sekėsi, nes ji moka filmo kadre tiesiog būti, gyventi. Ypač stebina tai, kad labai pozityvioje aplinkoje gyvenanti ir jokios patirties kino aikštelėje neturinti mergaitė puikiai išreiškė labai skirtingas ir jai pačiai dažnai visai svetimas emocijas“, – darbą su debiutuojančia aktore prisimena režisierė L. Lužytė.

Rasa Samuolytė, Eila Grybinaitė ir režisierė Lina Lužytė

Kartu su pagrindinius herojus sukūrusiais aktoriais Gabija Jaraminaite, Dainiumi Gavenoniu ir E. Grybinaite filme taip pat nusifilmavo visas būrys Lietuvos kino ir teatro žiūrovams puikiai pažįstamų aktorių. Svarbiausias antraplanis – artimo Žmonos draugo – vaidmuo atiteko jau ne pirmą kartą filmavimo aikštelėje su G. Jaraminaite susitikusiam Giedriui Savickui.

Juostoje filmavęsi aktoriai

Tarptautinių festivalių žiūrovus iki ašarų prajuokinusios socialinės darbutojos vaidmenį sukūrė aktorė Rasa Samuolytė, skeptiško tardytojo vaidmuo patikėta Arūnui Sakalauskui, o daugelis kitų ne mažiau ryškių vaidmenų atiteko aktoriams Rimantei Valiukaitei, Justei Zinkevičiūtei, Ramūnui Cicėnui, Martynui Nedzinskui, Dariui Gumauskui, Juliui Žalakevičiui ir kitiems kino ir teatro talentams.


Filmas „Amžinai kartu“ pasakoja vienos šeimos istoriją. Žmona (akt. G. Jaraminaitė) – tobulą šeimą kurianti moteris. Vyras (akt. D. Gavenonis) – nepriklausomas kaskadininkas, žmonos nenorui vis sugrįžtantis į mylimą filmavimo aikštelę. Ir jų dukra (akt. E. Grybinaitė), neapsikentusi gražių vakarienių ir amžino nesusikalbėjimo, vieną dieną pabėga ir praneša policijai, kad ji neturi tėvų. Bet moteris nepasiduoda – jos scenarijuje nelaimingų žmonių negali būti.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)