Naujasis sezonas, kuriamas Mike'o White'o, jau vasario mėnesį bus pradėtas filmuoti Tailando sostinėje Bankoke ir jo apylinkėse, taip pat Puketo ir Samujo salose. Siužeto centre – nauja grupė svečių, besilankančių dar viename „Baltojo lotoso“ kurorte, rašoma pranešime spaudai.

Tai ne pirmas kartas, kai žiūrovai galės pamatyti Vilniuje gimusį ir šiuo metu Londone gyvenantį A. Fedaravičių srautinių transliacijų milžinių platformose. Lietuvis geriausiai žinomas dėl Sitriko vaidmens britų seriale „Paskutinė karalystė“ (angl. The Last Kingdom), kurį kūrė keturis sezonus. Šį veikėją jis įkūnijo ir atskirame 2023 m. filme „Paskutinė karalystė. Septyni karaliai turi mirti“ (The Last Kingdom: Seven Kings Must Die). Gerbėjai taip pat atpažins jį kaip Maedoką iš serialo „Laiko ratas“ (Wheel of Time) ir kaip Luką Nowaką iš aštuntojo BBC serialo „Šetlandas“ sezono.

Anksčiau paskelbtą serialo „Baltasis lotosas“ trečiojo sezono aktorių komandą taip pat sudaro Leslie Bibb, Milošas Bikovičius, Carrie Coon, Christianas Friedelis, Waltonas Gogginsas, Domas Hetrakulas, Sarah Catherine Hook, Jasonas Isaacsas, Michelle Monaghan, Samas Nivola, Morgana O'Reilly, Lek Patravadi, Shalini Peiris, Parker Posey, Natasha Rothwell, Patrickas Schwarzeneggeris, Tayme'as Thapthimthongas ir Aimee Lou Wood.

2021 m. liepą pasirodęs pirmasis „Baltojo lotoso“ sezonas, kurio veiksmas vyksta Havajuose, buvo nominuotas 20-ai „Emmy“ statulėlių 13-oje kategorijų ir laimėjo 10 iš jų – daugiausiai iš visų tų metų pretendentų. Tarp laimėtų – geriausio mini arba antologinio serialo apdovanojimas. Antrasis sezonas, vaizdavęs kurortą Sicilijoje ir pasirodęs 2022 m. gruodį, pelnė net 23 „Emmy“ nominacijas, įskaitant geriausio draminio serialo.

Serialo kūrėjas, scenarijaus autorius, režisierius ir vykdomasis prodiuseris – M. White, vykdomieji prodiuseriai – Davidas Bernadas ir Markas Kamine. Kurdama trečiąjį sezoną HBO bendradarbiauja su Tailando turizmo tarnyba. Arnui Fedaravičiui atstovauja „The Artists Partnership“ ir „Actors in Scandinavia“.

„Baltasis lotosas“ – aštri socialinė satyra, pasakojanti apie įvairių išskirtinio kurorto darbuotojų ir svečių poelgius vienos itin permainingos savaitės metu. Sulig kiekviena diena išryškėja tamsesnė nuotaika ir palaipsniui atskleidžiamos sudėtingos tiesos apie iš pirmo žvilgsnio tobulus keliautojus, linksmus viešbučio darbuotojus bei pačią idilišką vietovę. Pirmi du serialo sezonai Lietuvoje prieinami per HBO pasirinktų partnerių platformose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją