Pasak garsiojo režisieriaus Timuro Bekmambetovo, kuris yra visų „Eglučių“ dalių prodiuseris, labiausiai jį džiugina tai, kad tokioje milžiniškoje šalyje kaip Rusija, ši komedija užsitarnavo naujametinės tradicijos vardą. „Kai buvo kuriamas pirmasis filmas, buvo sunku net įsivaizduoti, kas iš viso to gausis. Mūsų laimei, „Eglutės“ atitiko žmonių lūkesčius ir idealus, prigijo ir tapo gražia naujametine tradicija, primenančia, kad gerų žmonių yra daugiau nei blogų, kad žmonės myli vienas kitą, nori susitikti bent kartą per metus Naujųjų Metų naktį ir atleisti visas skriaudas. Naujasis filmas – labai ryškus, šviesus ir juokingas“, – sakė jis.

T.Bekmambetovas taip pat pabrėžė, kad ankstesnės „Eglučių“ dalys buvo daugiausiai filmuojamos Maskvoje, o prireikus buvo tiesiog pridedamas kito miesto fonas. Filmuodami komediją „Eglutės 3“, jos kūrėjai pasirinko sudėtingesnį variantą ir išsiruošė į ilgą kelionę, kurios metu aplankė net 13-a Rusijos miestų ir jų gyventojus nustebino vidurvasarį atsiveždami žiemą.

Filmo „Eglutės 3“ aktorių I.Urganto ir S.Svetlakovo teigimu, šios komedijos sėkmės priežastis paprasta – žmonės nori gyventi geriau ir linksmiau bei labai mėgsta Naujuosius metus. „Rusijoje žmonės šios šventės laukia su nekantrumu ir viltingu tikėjimu. Tad teigiamas filmas pripildytas tikrų žmogiškų emocijų būtent tokiu laiku labai tinkamas. Norime pasveikinti visus su artėjančiais Naujaisiais metais ir tikimės, kad komedija „Eglutės 3“ padės dar geriau įsijausti į šventinę nuotaiką“, – kalbėjo jie.

Laikrodžiams mušant naujametį vidurnaktį herojus komedijoje „Eglutės 3“ sujungs „Gerumo bumerangas“. Kaip jis veikia, išvysite pamatę filmą, tačiau juostos kūrėjai užtikrina – jei padėsime vieni kitiems, kiekvienas gali rasti išeitį net iš padėties, kur jos, atrodytų, nėra.

Nuotaikingą, šventišką ir labai juokingą naujametinę rusų komediją „Eglutės 3“ Lietuvos žiūrovai jau gali išvysti šalies kino teatruose.

Naujametinės komedijos „Eglutės 3“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)