Vien JAV premjerinį savaitgalį užfiksuotos filmo pajamos siekė 21 milijoną JAV dolerių, praneša portalas Siliconera.com. Pažymima, jog tai pirmasis japonų filmas, pasiekęs tokį populiarumą nuo 1999 metais pasirodžiusios juostos „Pokemon: Mewtwo Strikes Back“. Filmas taip pat užėmė pirmąją vietą pasauliniame tą savaitgalį pasirodžiusių filmų pajamų reitinge.

„Žinojome, jog anime žanro gerbėjai juostos laukia su didžiuliu nekantrumu, tačiau tai, kad jos taip laukiama visame pasaulyje, net tolimiausiuose kampeliuose, tikrai nė nesvajojome. Filmo populiarumas tik įrodo, jog anime kultūra vis labiau sklinda, esame labai laimingi, kad ją, o tuo pačiu ir Japonijos populiariąją kultūrą, taip šiltai priima vis daugiau jaunimo. Tai atveria naujus horizontus ir jau nekantraujame pranešti apie naujus ateities projektus“, – sakė filmo kūrėjai.

„Dragon Ball Super: Super hero“, apie kurio kūrimą naujienos pasirodė dar 2021 metų liepos mėn., yra 21-asis Dragon Ball serijos filmas. Paskutinioji juosta „Dragon Ball Super: Broly“ kino ekranuose pasirodė 2018-aisiais.

„Dragon Ball Super: Super hero“ kino teatruose – jau nuo šio penktadienios, rugpjūčio 26 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją