„Manau, kad mano ir mano kolegos Žalčio personažai papuošė šį kriminalinį trilerį komedijos elementais. Premjeros metu įsitikinome, kad scenarijuje išrašyti tekstai suveikė, nes auditorija reagavo ir juokėsi“, – pastebi Ironvytas.

Filmavosi pusnuogis ir naktimis

Ironvytas filme atlieka itin smarkų vaidmenį. Jo personažas daug keikiasi ir smurtauja, tačiau visa tai yra švelninama humoru: „Markė – tai vyrukas, kurio praeitis miglota. Jis yra suktas tipas, pavargęs nuo kriminalinio pasaulio, todėl nori prasukti „reikaliuką“, dingti iš šalies ir ramiai gyventi“, – trumpai savo personažo charakterį nupasakoja Ironvytas.

Paklaustas, ar nebijo būti tapatinamas su blogiukais ir gyvenime, Vytautas nė kiek nesibaimina: „Tie, kas mane pažįsta, žino, kad nesu blogas, o tie, kas mane mato kine, lengvai patiki mano kuriamais personažais. Be to, dėl kūno sudėjimo baleto mokytojo turbūt ir nesuvaidinčiau“, – juokiasi jis.

Filmuojantis „Tu mano deimantas“ prireikė ir Ironvyto ištvermės. Pagrindiniai darbai vyko rudenį, o didžioji dalis scenų buvo filmuojamos apleistame dvare: „Turėjau vaidinti iki pusės nuogas, todėl šaltis trugdė susikaupti. Taip pat filmavimas vyko ir naktimis iki 6 ryto, o tai stipriai išmuša į vėžių, tačiau dėl gero filmo vertėjo pakentėti“, – šypsosi jis.

Pasak Vytauto, filme „Tu mano deimantas“ sau patinkančių elementų atras skirtingos auditorijos: „Tai – pramoga ir tiems, kurie mėgsta kine pasijuokti, ir tiems, kurie simpatizuoja trilerio formatui, ir erotinių filmų mėgėjai gaus tai, ko atėjo.“

Ateityje norėtų vaidinti ne tik „blogiukus“

Pastaraisiais metais reperis ir sportininkas Ironvytas vis dažniau yra matomas kino aikštelėse. Vaidyba šiuo metu jam teikia didžiausią malonumą: „Filmuojantis yra kur kas daugiau komandinio darbo nei, pavyzdžiui, kuriant muziką. Be to, vaidinant ima veikti visai „kiti raumenys“, – po premjeros pasakojo žinomas vyras.

Ir nors Vytautui daugiausia tenka vaidinti „blogiukus“, jis vis dažniau pasvajoja ir apie kitokius vaidmenis: „Norėčiau suvaidinti kuo daugiau įvairesnių personažų: nuo fizinio lavinimo mokytojo iki pamišusio raumeningo mokslininko. Tačiau labiausiai norėčiau įsikūnyti į kokio nors sportininko, kuris pasuko šunkeliais, vaidmenį. Norėčiau dramatiškesnio vaidmens ir didesnės nuotaikų amplitudės.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją