Laidoje „Delfi rytas“ kalbinti kino apžvalgininkė Milda Goveidaitė ir vienas geriausių Lietuvos kaskadininkų Tomas Ereminas pasisakė, kaip vertina kino juostą.

„Jei eisite šį savaitgalį į šį filmą, pasiruoškite – jūsų laukia didžiausias įspūdis“, – kalbėjo M. Goveidaitė.

Kaip tikina ekspertai, šiame filme T. Cruise'as atlieka gerokai daugiau triukų, nei kitose dalyse – taip pat kalbama, kad kai kurie triukai itin pavojingi.

„Man yra tekę dirbti su pačiu Tomo Cruise'o asmens dubleriu, žinau, kiek jis pats atlieka triukų ir kiek atlieka kiti. <...> Visi triukai prieš darant jam pačiam yra atliekami ir išbandomi kitų kaskadininkų. Jis niekada nedaro to, kas nėra išbandyta. Žinoma, tai vistiek yra gerbtina, negaliu apie jį pasakyti nieko blogo, – tikino T. Ereminas. – Jis veržiasi triukus daryti pats, bet ta rizika kartais turi būti pagrįsta.“

Pasiteiravus, ar garsus kaskadininkas yra Lietuvoje sutikęs aktorių, kurie veržtųsi triukus atlikti patys, T. Ereminas šyptelėjo.

„Daryti triukus pačiam yra aktorių kraujyje. <...> Mūsų aktoriai nėra tiek fiziškai pasiruošę – mes neturime tokios bazės, galimybės, kad aktoriams leistume triukus atlikti patiems. Mūsų biudžetai yra daug mažesni – jei leisime aktoriui atlikti triuką pačiam ir jis susižeis, mūsų filmas pasmerktas žlugti“, – kalbėjo garsus kaskadininkas.

Tuo tarpu M. Govedaitė patikino, kad šiandien Tomas Cruise'as – pati didžiausia kino žvaigždė.

„Tomas Cruise'as viešai deklaruoja, kad visus triukus jis atlieka pats. Galbūt anksčiau turėjo, tačiau dabar kaskadininkų jis neturi. Šiam filmui berods apie 10 milijonų kainavo apdrausti Tomą Cruise'ą, – sakė kino apžvalgininkė. – Jis šiuo metu yra didžiausia kino žvaigždė pasaulyje – kietesnio už jį nėra. Visą savo dėmesį jis skiria žiūrovams. Jis mus myli, dėl mūsų dirba.“

Visą pokalbį galite matyti laidoje „Delfi rytas“. Vaizdo įrašas – straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją