„Sukūrėme atvirą, provokuojantį, gal ir nepatogų filmą. Ko gero, žmonės kino teatruose ieško daugiau pramogos. Bet mes nekūrėme komedijos: šis filmas kiek kitoks – tiesus, nesušukuotas, su LGBTIQ temomis ir ryškių pramogų pasaulio asmenybių gyvenimo užkulisiais, – sako prodiuseris Martynas Tyla. – Tokius bene visus lietuviškus filmus kino salėse žiūri mažiau žmonių. Todėl iš pat pradžių pasirinkome hibridinį variantą: buvo suplanuotas „Rockstarų“ parodymas kino teatruose, o paskui – platformoje, kurioje patogu žiūrėti filmus namuose. Taip ir bus.“

„Eiti į kino teatrus buvo didelė rizika, todėl, kad tokio žanro filmai, pavyzdžiui, apie Robbie Williamsą, Lady Gagą, Davidą Beckhamą, Arnoldą Schwarzeneggerį ir kitas pasaulines žvaigždes kino teatruose nėra rodomi. Jie populiarumo rekordus muša tokiose platformose kaip „Netflix“, „Apple TV“ ir kitur. Todėl smagu, kad jau skandalingu tampantis filmas „Rockstarai“ nuo vasario 5 dienos bus rodomas per naujos kartos televiziją „Go3“, – sako režisierius Dominykas Kubilius.

M. Tyla teigia, kad žmonės rašo, klausia, kur galima pamatyti šį filmą. Tik iš jų žinučių kūrėjai sužinojo, kad kai kurie kino teatrai filmo neberodo, jų net neįspėję.

„Tačiau tie, kas spėjo pamatyti, dalijasi pačiais gražiausiais komentarais“, – sako M. Tyla.

Filmą peržiūrėję žinomi šou verslo žmonės ji atvirai gyrė.

„Labai gerai susukta, tikrai labai įdomi dokumentika. Visuose žmonėse, kuriuos tarsi pažįstu, pamačiau naujų spalvų ir pamačiau, kokie jie geri“, – kalbėjo aktorius Marius Jampolskis.

„Norisi verkti, todėl, kad meilė nugali viską“, – sakė Lietuvos gėjų lygos lyderis Vladimiras Simonko.

„Pagalvojau, nesvarbu, kokio kalibro žvaigždė tu esi, bet kaip yra svarbu turėti tave besąlygiškai mylinčią mamą“, – dalijosi radijo laidų vedėja Eglė Kernagytė-Dambrauskė.

„Tai yra tikrai atviras, geras filmas“, – sakė muzikologas Darius Užkuraitis.

„Jei seki ką nors Instagrame ir galvoji, kad ten yra viskas, tai ne – viskas yra šiame filme“, – teigė rašytoja Akvilė Kavaliauskaitė.

„Labai gražiai viskas padaryta. Manau, daugelis gerbėjų nemato tų kitų savo mėgiamų atlikėjų pusių, ypatingai jautriųjų. Gerai, kad tai parodyta. Po filmo pamaniau, kad įdomu būtų pamatyti antrą dalį“, – dalijosi muzikos prodiuseris Leonas Somovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją