Daugelis aktorių it susitarę teigia, kad sekso scenos yra daugiausia pastangų pareikalaujančios ir didžiausią diskomfortą sukeliančios filmų vietos. Aktorius Johnas Turturro vienos pokalbių laidos eteryje yra pasakęs, kad vaidinti sekso scenoje yra beveik tas pats, kas būti pas dantistą, o į mylėjimąsi tai visai nepanašu. Taigi, filmuojamose sekso scenose dažniausiai nebūna nieko aistringo ar seksualaus.
Bet kas iš tiesų vyksta filmuojant tokias scenas? Kokios priemonės naudojamos, kad aktoriai minimaliai liestųsi vienas prie kito? O ar nebūna, kad aktorius pernelyg susijaudina, ir kaip tokiu atveju elgiamasi? Iš tiesų visi epizodai, kuriuose aktoriams tenka bent šiek tiek apsinuoginti, yra ypač kruopščiai suplanuojami šios srities profesionalų iki pat menkiausių detalių. Šis straipsnis - apie tai, kas vyksta užkulisiuose ir ko nepamato žiūrovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją