Pagrindinė dramatiškos istorijos herojė - paauglė Vika (akt. Anna Begunova). Iš nuobodulio ji stebi kaimyninio namo langus. Kartą Vika pamato vienišos moters Zojos (akt. Renata Litvinova) ir vedusio kaimyno meilės sceną.

Pasak „Skalvijos“ pranešimo spaudai, mergina nusprendžia pasismaginti ir ima šantažuoti vyrą. Šis nieko nelaukdamas palieka Zoją. Laikui bėgant Vika ir Zoja susidraugauja. Mergina sukursto vyresniąją draugę atkeršyti buvusiam meilužiui.

Nesuvokdama, kokios gali būti pasekmės paauglė sujaukia visų gyvenimus.

Birželio 5 d. 19 val. bus parodyta režisieriaus Dmitrijaus Meschijevo (Europos bei Rusijos kino akademijos narys) tragikomedija „Mechaninė siuita“ („Mechaničeskaja siuita“, 2002), sukurta pagal Sergejaus Čichačiovo apysaką. Tai komiškas pasakojimas apie dviejų vyrų - bendradarbių iš gamyklos Markeranco ir Mitiagino kelionę.

Netikėtai komandiruotėje mirus jų kolegai Koliai, jie išsiunčiami pargabenti negyvėlio. Tačiau kitą rytą paaiškėjo, kad visų gamyklos pinigų karstui ir kelionei nebėra. Todėl numirėliui Koliai į savo laidotuves tenka važiuoti kaip paprastam keleiviui. Filme vaidina Sergejus Garmašas, Konstantinas Chabenskis, Michailas Porečenkovas, Jevgenija Dobrovolskaja, kuri už antro plano vaidmenį pelnė ne vieną prizą.

Įėjimas į filmus - nemokamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją