„Prieš kurdami filmą, tiesą pasakius, juokavome, kad tai, jog jame vieną pagrindinių vaidmenų atlieka šuo, taip pat gali tapti puikia paskata ateiti į kino teatrą. Visi, kas neabejingi gyvūnams, pritars, kad jie turi savyje labai stiprios magijos. Negana to, esu tikras, kad žmonės, auginantys šunis taip pat dažnai būna geresni, labiau atsidavę ir rūpestingi“, - pranešime spaudai sako juostos režisierius Nickas Fabiano.

Tačiau niekam ne paslaptis, jog daugiausiai iššūkių kyla tuomet, kai gyvūnams tenka tapti aktoriais filmavimo aikštelėje. Ne išimtis ir šis kartas.

„Nors šunys nėra tokie įnoringi, kaip žmonės, jie taip pat turi gerų dienų ir blogų dienų, svyruojančių nuotaikų, galų gale, aplink visad būna nemažai dirgiklių. Mums labai pasisekė rasti tokius keturkojus aktorius, kuriems visad buvo puiki nuotaika, o geriausias atlygis už atliktas užduotis – skaniukai. Didžiausia problema buvo tik rasti kelis vienodai atrodančius dublerius, tačiau ir tai galiausiai pavyko“, - sako režisierius.

Filmas „Kartu iš meilės šunims“ pasakoja istoriją apie Nikolę ir Maksą (aktoriai Lucy Hale ir Grantas Gustinas, žinomas iš juostos „Blyksnis“ bei serialo „Choras“) negalėtų būti labiau skirtingi: nutrūktgalviška, netvarkinga ir pašėlusi Nikolė yra visiška drovaus ir susikausčiusio Makso priešingybė. Vis tik yra du dalykai, kurie juos sieja: šunys ir nesėkmingi romantiški santykiai. Jei ne jų augintiniai, Nikolė ir Maksas turbūt niekad ir nebūtų susitikę.

Kaip ir buvo galima tikėtis, jų pirmasis pasimatymas tampa tikra katastrofa: jo pabaigoje jaunuoliai jau praktiškai nekenčia vienas kito. Visiškai priešingai jaučiasi jų šuneliai. Apsiuostę jie užsiima ir kitais reikalais, po kurių apsilankius pas veterinarą, paaiškėja, kad šuniukų netrukus bus kur kas daugiau.

Nors ir nepatenkinti, Nikolė ir Maksas neturi kitos išeities ir iki šuniukų gimimo nusprendžia kartu praleisti kur kas daugiau laiko nei planavo iš pradžių. Visiškai skirtingi jų charakteriai ir požiūris į gyvenimą sukuria daugybę nesusipratimų ir juokingų situacijų. Vis tik pamažu pažindami vienas kitą, Nikolė ir Maksas savo pačių nuostabai pajunta, kad pirmas įspūdis buvo klaidingas, o jaunuolių širdyse užgimsta naujas jausmas, kurį jų augintiniai tikrai suprastų.

Romantinė komedija „Kartu iš meilės šunims“ Lietuvoje pradedama rodyti jau penktadienį, rugpjūčio 25 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją