Praėjus dešimtmečiams ikoniškasis peiliu ginkluotas žudikas su vaiduoklio veido kauke iš naujo įkvepia mirštantį „kruvinų žudynių“ siaubo žanrą, persikeldamas į Niujorką, rašoma pranešime spaudai. Filme „Klyksmas 6“ (angl. „Scream VI“) keturi išgyvenusieji Vudsboro miestelio žiaurias žmogžudystes nori pradėti naują gyvenimą, tikėdamiesi palikti visą smurtą praeityje, tačiau sausakimšame ir šurmuliuojančiame Niujorke galioja naujos taisyklės.

„Naujasis filmas nesijaučia kaip 6 dalis, o tarsi žiūrėtum šį didelį, didžiulį, naują reginį, – sako vykdomasis filmo „Klyksmas 6“ prodiuseris K. Williamson. - Žiūrėjau filmą su plačia šypsena veide. Manau, kad filmas yra viskas, ko trokšta žiūrovai ir dar daugiau. O perkelti veiksmą į Niujorką buvo nuostabu. Filmas atrodo naujas, gaivus, tarsi visiškai nauja franšizė.“

Būsimąjį kino studijos „Paramount Pictures“ filmą „Klyksmas 6“, praeitų metų filmo, pavadinto tiesiog „Klyksmas“, tęsinį, pristato režisieriai Mattas Bettinelli-Olpinas ir Tyleris Gillettas, žinomi kaip kūrėjų bendruomenės „Radio Silence“ nariai.

„Radio Silence“ yra nuostabi. Ši bendruomenė ideali perimti franšizės „Klyksmas“ deglą. – daro išvadą prodiuseris Kevinas Williamsonas. - Man patinka šeštasis „Klyksmo“ filmas. Jis tikrai geras. Tiesiog puikus. Jokiu būdu negalima to paneigti. Labai džiaugiuosi galutiniu rezultatu, kurį žiūrovai jau netrukus galės įvertinti savo akimis.“

Praėjusiais metais duodamas interviu režisierius M. Bettinelli-Olpinas pareiškė, kad svarbiausia išlikti ištikimam originaliai medžiagai, tuo pačiu patenkinant augančios ir besikeičiančios auditorijos lūkesčius.

„Reikia rizikuoti. – sakė vienas iš filmo „Klyksmas 6“ režisierių Mattas Bettinelli-Olpinas. - Ir aš manau, kad mums pavyko. Vieną koją mes tvirtai įspraudėme į franšizės „Klyksmas“ palikimą ir istoriją, bet tada taip pat žengėme drąsų žingsnį į priekį ir pabandėme šį tą naujo. Šiek tiek sužaidėme su naujovėmis.“

Dar viena priežastis niekada nemiegoti - psichologinis siaubo trileris „Klyksmas 6“, Lietuvos kinuose nuo kovo 10 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją