L. Hamilton prisidėjo prie šeštos franšizę papildžiusios dalies – „Terminatoriaus 6“ („Terminator: Dark Fate”) reklaminės kampanijos. Prie filmo tęsinio jį grįžo po daugiau nei 35 metų pertraukos.

L. Hamilton sukūrė Sarah‘os Connor personažą, pirmą kartą pasirodžiusį 1984 metų „Terminatoriuje“ ir matytą 1991 išėjusioje dalyje „Terminatorius 2. Paskutinio teismo diena“ („Terminator 2: Judgement Day“). Deja, 2009 metais pasirodžiusioje dalyje „Terminatorius. Išsigelbėjimas“ („Terminator: Salvation“) galėjome girdėti tik jos balsą.

Linda Hamilton

Nors „Terminatorius 3. Mašinų prisikėlimas“ („Terminator 3: Rise of the Machines“), „Išsigelbėjimas“ ir „Terminatorus 5“ („Terminator: Genisys“) Europoje pasirodė gana paklausūs, JAV jie nesulaukė publikos dėmesio ir buvo išpeikti kritikų.

„Nuo pat pradžių įsitrauki į franšizę, tačiau personažai, kuriais rūpiniesi, kažkodėl neatsiskleidžia. Per daug žmonių, per daug pasakojimo taškų. Manau, kad puikiai pasielgėme susiaurindami temas ir pasistengdami sugrįžti prie dviejų pirmųjų filmų“, – sakė ji.

Linda Hamilton

L. Hamilton prisipažino iš pradžių kiek dvejojusi, ar grįžti prie franšizės.

„Prieš apsispręsdama, aš kokias šešias savaites intensyviai galvojau ir svarsčiau. Nebuvau tikra, kad to noriu. Nenorėjau, kad mano veiksmas atrodytų paskatintas begėdiško pinigų troškimo, – aiškino aktorė. – Aš gyvenu ramų, jaukų gyvenimą, neturintį nieko bendra su įžymybės statusu, todėl išties teko pagalvoti, ar noru vėl į tai įsitraukti.“

Nors tada, kai pasirašė sutartį, scenarijus dar nebuvo baigtas, L. Hamilton tvirtina supratusi, kad personažai laikui bėgant pasikeitė, todėl naujai suskambėjusi istorija ją kaipmat sudomino.

Linda Hamilton

„Terminatorius 6“ yra tiesioginis dviejų pirmųjų dalių tęsinys. Jo kūrėjai neatsižvelgė į painius trijuose paskesniuose filmuose perteiktus paskojimus.

Paklausta, ar ketina pasirodyti ir būsimose serijose, L. Hamilton atskleidė štai tokį planą: „Aš suvaidinsiu savo mirtį, todėl dar kartą to daryti neteks.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)