Nors naujame seriale ir nesifilmuos niekas iš pirmosios serialo versijos aktorių (jame pagrindinį vaidmenį kūrė Blake Lively), prie jo prisideda originali kūrėjų už kadro komanda, kurioje Joshua Safranas, Joshas Schawartzas ir Stephanie Savage.

„Joshas, Stephanie ir aš apie tai daug galvojome, svarstėme, ar tikrai norime to imtis. Esame be proto įsimylėję serialo originalą, dirbdami jame nuostabiai leidome laiką, jis tapo labai svarbia mūsų gyvenimo dalimi. Štai žvaigždės ir vėl lėmė, jog galime grįžti. Žinoma, labai nekantraujame. Džiaugiamės „Warners" entuziazmu", – sakė televizijos prodiuseris Joshua Safranas.

J. Safranas naują serialą įvardijo kaip senojo „pratęsimą" ir užsiminė, ko galės tikėtis „Liežuvautojos" gerbėjai.

„Praėjus aštuoneriems metams nuo tos akimirkos, kai paskalų svetainė mirė, nauja Niujorko privačios mokyklos paauglių karta susipažįsta su „Liežuvautojos" socialiniu šnipinėjimu. Seriale bus analizuojama, kaip socialinė žiniasklaida ir, žinoma, Niujorkas, pasikeitė per tuos metus be paskalų", – teigia serialo kūrėjai.

„Tai bus naujas žvilgsnis į Niujorko visuomenę, remiamės idėja, jog visuomenė kaip objektas nuolat kinta. Taigi, kaip per tuos metus pasikeitė pasaulis? Kaip pasikeitė socialinė žiniasklaida ir jos poveikis? Niekam iš mūsų neįdomu iš naujo pasakoti tą pačią istoriją – ji tikrai bus kitokia", – pridūrė J. Safranas.

Vasarį kalbintas Nate'ą Archibaldą „Liežuvautojoje" vaidinęs Chase'as Crawfordas sakė nežinantis, ar serialas dar kada nors sugrįš.

„Nemanau, kad kažkas labai rimtai svarsto tokią galimybę. Manau, kad reiktų tikro plano, manau, kad jame būtų Joshas ir Stephanie. Man jis labai patiko, serialas tapęs tikra klasika. O tai tarsi įpareigoja daugiau prie jo nebekišti nagų. Tai nebegali būti vidurinė mokykla. Štai kur šuo pakastas. Net nežinau, ką jie galėtų veikti – tie personažai. Žinoma, norėčiau ir vėl padirbėti su senąja komanda, buvo puikus laikas, tačiau nemanau, kad tai realu", – samprotavo aktorius.

„Nežinau, kaip toliau turėtų vystytis istorija, kaip vėl visus sutelkti. Aš visada už. Tas serialas buvo mano gyvenimo dalis, labai smagi patirtis. Jeigu jie ir vėl filmuos Niujorke, aš už", – teigia jis.

Ch. Crawfordas netgi juokais užsiminė, kad atgaivintame seriale originalius aktorius pakeis jaunesni. Panašu, kad „HBO Max" būtent tai ir ketina padaryti.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją