Džeimsą Bondą aktorius vaidino filmuose „Auksinė akis“, „Rytojus niekada nemiršta“, „Ir viso pasaulio negana“ ir „Pasveikink mirtį kitą dieną“, vėliau jį pakeitė britas Danielis Craigas. P. Brosnanas teigia, kad šis projektas jam iki šiol labai patinka, o laikus agento 007 filmavimo aikštelėje jis prisimena su didžiausiu džiaugsmu, tačiau daugiau vaidinti šio personažo nebenorėtų.

„Mėgavausi laikais, kai vaidinau Bondą, bet nesiilgiu nei jo, nei tų dienų, – pasakoja aktorius. – Neturiu jokio troškimo dar kada nors jį suvaidinti. Man daug labiau patinka tai, koks aktorius esu dabar.“

Ant pakabos pakabinęs Džeimso Bondo kostiumą, P. Brosnanas nesiilsėjo ir kasmet turėjo bent po porą naujų filmų projektų. Naujausias jo darbas – romantinėje komedijoje „Meilė yra viskas, ko reikia“.

Tai šilta, linksma ir gyvenimiška istorija apie tai, kad kai manai, kad viskas jau baigta, iš tiesų viskas tik prasideda. Filme dvi labai skirtingos šeimos susitinka kerinčiai gražioje ir tradicijomis bei senove dvelkiančioje Italijos viloje, kuri stūkso pačiame citrinmedžių giraitės viduryje.

Susitikimo tikslas – romantiškos vestuvės, kurių menkiausia detalė kruopščiai apgalvota ir suplanuota jau iš anksto. Žinoma, niekas nevyksta pagal planą. Po karšta Italijos saule užverda aistringi kivirčai, tačiau galiausiai visus nesklandumus vis tiek įveikia meilė. Nes tai viskas, ko mums iš tiesų reikia.

Filmą „Meilė yra viskas, ko reikia“ Lietuvos kino teatrų žiūrovai pamatys jau nuo spalio 5 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)