Remdamasis duomenų bazės „MovieBodyCounts“ duomenimis, R. Olsonas sukūrė labiausiai išbaigtą sąrašą, atskleidžiantį, kad pavojingiausias visų laikų aktorius yra Arnoldas Schwarzeneggeris, kurio ekrano aukų skaičius – 369.

Netikėta sąraše tai, kad Charlie Sheenas (131) ir Michaelas Clarke‘as Duncanas (105) sąraše yra aukštesnėse pozicijose, nei Chuckas Norrisas (102).

Komentuodamas diagramą tinklaraštyje, R. Olsonas išvardijo keletą įdomių faktų. Pavyzdžiui, Uma Thurman yra pavojingiausia ekrano moteris, jos „aukų“ skaičius siekia 77.

150 iš 226 „aukų“ aktorius Tomisaburo Wakayama „nužudė“ 1974 m. filme filme „Lone Wolf and Cub: White Heaven in Hell“. Tai rekordinis vieno žmogaus ekrane „nužudytų“ žmonių skaičius.

R. Olsonas papasakojo „Business Insider“, kad aukų skaičiaus duomenų bazę kūrė daugiau nei penkerius metus, tačiau ji nėra visiškai tiksli, nes „kai kurie aktoriai vaidino daugybėje žemesnės kategorijos filmų, neįtrauktų į katalogą“.

Mokslininkas pridūrė, kad sąraše trūksta Johno Wayne‘o.

„Esu beveik tikras, kad jis taip pat būtų patekęs į „pavojingiausių aktorių“ sąrašą, jei koks prisiekęs jo gerbėjas būtų pasiryžęs suskaičiuoti visas „aukas“, jo „nužudytas“ iki 1960 m. sukurtuose filmuose.“

„Turiu pasakyti, kad ši diagrama sudaryta remiantis filmais, sukurtais nuo 1960 m.“

R. Olsonas taip pat išvardijo filmus, kuriuose „žuvo“ daugiausiai žmonių.
Diagrama

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)