Tenisininkas prisipažino su malonumu sutikęs suvaidinti patį save Holivudo superfilme „Nesunaikinami 2“, nes tai puikus nuotykis.

Kad tenisininkas turi aktoriaus gyslelę, įrodė ir teniso aikštelėje. Serbas žiūrovų simpatijas pelnė ne tik už puikų žaidimą, bet ir už ypatingą sugebėjimą pamėgdžioti kitus tenisininkus. Todėl stebėti jo varžybas teniso aikštelėje dvigubas malonumas.

Tenisininko parodijos rungtynių metu dažnai sukelia audringesnius plojimus, nei puikiai atliktas smūgis rakete. Novakui Džokovičiui ypač sekasi pamėgdžioti rusų tenisininkę Mariją Šarapovą ir ispaną Rafaelį Nadalį. Už sėkmingas parodijas jis net gavo pravardę „Džokeris“.

N. Džokovičius prisimena, kaip vieno įtempto teniso turnyro atkrintamosiose varžybose, kai buvo žaidžiamas „Match Point“ (lemiamas teniso rungtynių taškas), išgirdo žiūrovus šaukiant: „Pamėgdžiok ką nors“.

Tuomet tenisininkas purtė galvą tarsi klausdamas – žiūrovai susirinko stebėti jo žaidimo ar klounados?

Novakas Džokovičius taip pat nesibodi vaidinti reklamose. Jis yra nusifilmavęs ir vienoje reklamoje, kur jam tenka žaisti tenisą ant skrendančio lėktuvo sparnų.

„Tai beprotiškiausias dalykas, kurį patyriau savo gyvenime“, – prisiminė teniso žaidimo virtuozas.

Nutrūktgalvis tenisininkas teigia, kad adrenalinas, kameros, vaidyba jam teikia malonumą. Gal baigęs profesionalaus sportininko karjerą serbas patrauks į Holivudą?

Ištrauką iš „Nesunaikinami 2“ filmavimo aikštelės, kur Novakas Džokovičius švaistosi rakete:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)