Pagrindinio plano, numatančio vieną transliavimo kanalą, kaina nesikeis ir liks 7,99 eur.

Naujos kainos įsigaliojo nuo ketvirtadienio ir jau bus taikomos visiems užsiprenumeruoti paslaugą norintiems asmenims. Dabartiniams klientams į programėlę bus atsiųstas pranešimas, įspėjantis apie kainos kilimą.

Pranešimo naudotojai turėtų sulaukti ne vėliau kaip prieš 30 dienų iki aukštesnės kainos įsigaliojimo. Datą, kada tai nutiks, lems konkretaus plano nario mokėjimo grafikas.

Portalo „People“ paprašytas pakomentuoti šią naujieną, „Netflix“ atstovas paaiškino, kad kainų kėlimo tikslas – praplėsti siūlomo turinio – filmų ir televizijos laidų – įvairovę.

„Suprantame, kad dabar žmonėms tikrai yra iš ko rinktis, todėl esame pasiryžę pasiūlyti kuo įvairesnį ir kokybiškesnį pramoginį turinį, – sakė „Netflix“ atstovas. – Keičiame kainas, kad dabartinį asortimentą galėtume papildyti dar įvairesnėmis televizijos laidomis ir filmais.“

„Kaip visada, numatėme kelis planus, kad žmonės galėtų pasirinkti tą, kuris atitinka jų biudžetą“, – pridūrė jis.

Šiemetinis kainų padidinimas – ne pirmas tokio tipo atvejis nuo 2007-ųjų tebesitęsiančioje „Netflix“ gyvavimo istorijoje. 2019-aisiais jau buvo didintos prenumeratos kainos.

Minėtina, kad šiemet „Netflix“ prenumeratorių skaičius pastebimai išaugo, ir spėjama, kad taip nutiko dėl pandemijos, privertusios žmones leisti laiką namuose.

Remiantis portale „The Verge“ paskelbta informacija, per du pirmuosius 2020-ųjų ketvirčius transliavimo platformos naudotojų gretas papildė ne mažiau kaip 26 mln. prenumeratorių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)