Unikaliame laukinės Lietuvos gamtos kampelyje netoli Telšių nufilmuotas realybės serialas įtrauks į intriguojančią socialinę dramą, kurioje 12 neeilinį iššūkį priėmusių asmenybių siekia vieno bendro tikslo – pastatyti trijų šimtų metrų ilgio Tiltą, jungiantį jų stovyklavietę su ežero saloje stovinčiu Švyturiu, rašoma pranešeime spaudai.

Užduotis –nelengva ir kupina iššūkių. Dalyviams ne kartą teks išbandyti savo moralės ribas ir atsakyti sau į klausimą – ką jie yra pasirengę padaryti dėl viliojančio piniginio prizo?

„Originalaus lietuviško turinio poreikis pastaraisiais metais nuolat auga. Žiūrovai turi daugiau laisvės rinktis, todėl tampa išrankesni laisvalaikio pramogoms ir vis labiau vertina kokybę. Tą rodo originalaus „Telia Play“ turinio populiarumas. Tikime, kad pirmasis Lietuvoje realybės serialas pratęs šią tendenciją ir taip pat susilauks didelio žiūrovų dėmesio bei dar labiau kilstelės išskirtinio lietuviško turinio pasiūlą. Savo produkciją siekiame kurti ne tik įgyvendindami originalias vietos kūrėjų idėjas, bet ir atsižvelgdami į pasaulines tendencijas, sėkmingiausius ir išradingiausius šiuolaikinius formatus. Šia kryptimi dirbsime ir toliau“, – sako „Telia Play“ vadovė Vitalija Kibildė.

Realybės serialo „Tiltas“ prodiuseris Gediminas Jaunius teigia, kad kūrybos namai ELITAZ jau daugiau nei dešimtmetį dirba su lyderiaujančiais tarptautiniais televizijos programų formatais.

„Tai padėjo sukaupti vertingos ir išskirtinės patirties kuriant aukštos kokybės turinį. Galimybė Lietuvoje įgyvendinti vieną šviežiausių pasaulinių fenomenų „Tiltas” mūsų komandai buvo malonus kūrybinis ir profesinis iššūkis. Ypatingo žavesio kūrybiniam procesui suteikė naujas realybės serialo žanras – tai ne tik gyvenimo fiksavimas, bet ir tam tikras socialinis eksperimentas, įvilktas į kinematografinį rūbą. Subūrėme, drąsiai pasakysiu, geriausius mūsų rinkos profesionalus, kurių darbo rezultatus netrukus pristatysime publikos dėmesiui. Su priešpremjeriniu jauduliu laukiame žiūrovų reakcijų, vildamiesi, kad „Tiltas” atlieps daugelio žiūrovų širdis, o nuostabiai atvaizduota lietuviška gamta dar kartą privers didžiuotis šalimi, kurioje gyvename”, – G. Jaunius.

„Tilto“ iššūkiui pasiryžo 12 nuotykiams neabejingų drąsuolių. Tarp jų Viktorijos Siegel meilužiu prisistantatis verslininkas Ignas Jomantas, pirmoji Jono Valančiūno trenerė Sinilga Bartasevičiūtė, 140 kg numetusi verslininkė Ugnė Usevičiūtė, Lietuvos kalėjimų tarnybos Saugumo valdymo skyriaus specialistas Gediminas Plokštys, profesionalus kovotojas Vitas Karosas, statybininkas Kazimieras Bergelis, suvirintojas Eidmantas Bugailiškis, trijų vaikų mama Alina Kavaliauskaitė, renginių ir rezervacijų vadovė Laura Kublinskaitė, juvelyrė Solveiga Vasiliauskaitė, aktorė Vidmantė Šukytė ir vadybininkas Simonas Bisikirskas.

„Telia Play“ realybės serialo „Tiltas“ frančizę iš Prancūzijos televizijos kompanijos „Banijay“ įsigijo tuo pat metu kaip ir „Paramount“, „HBO“ bei „Amazon Prime“, kuriantis šį realybės serialą Skandinavijos šalyse. Tai yra šiuo metu labai populiarus ir aktualus televizinis formatas. Ilgą laiką projektą gaubė paslaptis, o net patys dalyviai iki paskutinės minutės tiksliai nežinojo kokiai avantiūrai pasiryžta.

Realybės serialo „Tiltas“ premjera per „Telia Play+“ – jau spalio 4 d.!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją