Filmo „Nuodėmių miestas 2“ kūrėjai neslėpė, kad D. Aoki negalėjo filme pasirodyti dėl antrojo nėštumo, tačiau jų teigimu J.Chung tobulai susitvarkė su nebylios, merginas saugančios žudikės role.

Duodama interviu Askmen.com, 31-erių aktorė teigė, kad vaidmuo unikalios stilistikos Roberto Rodriguezo ir Franko Millerio režisuotame filme „Nuodėmių miestas 2“ buvo nelengvas, tačiau labai įdomus. „Lūkesčiai šiam filmui milžiniški. R.Rodriguezas – genijus, jis dirba taip, kaip niekas kitas. Filmavimų metu praktiškai visi aktoriai buvo filmuojami atskirai, o vėliau montuojamos bendros jų scenos. Tai beprotiška. Atlikau keletą visiškai nutrūktgalviškų triukų. Manau, tai daugiausiai mano fizinio pasirengimo iki šiol pareikalavęs filmas“, – sakė J.Chung.

Interviu metu aktorė paatviravo, kad kartu su R.Rodriguezu filmą režisavęs menininkas, komiksų autorius F.Milleris pribloškė ją savo vaizduote. „Jis kiekvieną dieną filmavimo aikštelėje piešė scenų, kurias filmuosime, eskizus. Jo darbas buvo įspūdingas, neįtikėtina, kaip vaizduotės vaisiai tapo kūnu“, – kalbėjo ji.

Krauju, aistra ir kerštu alsuojančioje juostoje „Nuodėmių miestas 2“ žiūrovai išvys ne tik fatališkąją J.Chung, bet ir nemažiau gundančią Evą Green, seksualią Jessicą Alba ir labai pavojingą Rosario Dawson. Filmo vyrų būryje – Josephas Gordonas-Levittas, kuriam buvo sukurtas naujas lošėjo personažas, Joshas Brolinas, Mickey Rourke‘as, Bruce‘as Willisas ir kiti.

Žudikai, miesto padugnės, puolę angelai ir susitepę šventieji sugrįžta iš nuodėmingiausio miesto gatvių į Lietuvos kino teatrus nuo rugpjūčio 29 dienos.

Filmo „Nuodėmių miestas 2“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)