„Star Wars“ buvo pirmasis mane taip giliai sukrėtęs filmas, visai nesvarbu, kaip jis tai padarė – tiesiog jis buvo nenusakomai didis ir neapsakomas. Šiurpokas, romantiškas, linksmas ir žavus vienu metu. Visi specialieji efektai puikiai pasiteisino tiek kuriant charakterius, tiek vystant siužetą. Ši juosta mane tiesiog pažadino – ne tuo, kaip jis buvo sukurtas, bet tuo, ką kinas gali iš tikrųjų“, - tuomet kalbėjo režisierius.

Gandai, kas kurs „Žvaigždžių karų“ frančizę, sklandė nuo tada, kai „Disney“ už 40,5 milijardų dolerių (105 mlrd. Lt) įsigijo George Lucaso bendrovę „Luscasfilm Ltd.“. „Disney“ iš karto po sandorio ėmė planuoti dar vieną garsiosios kino sagos trilogiją. Remiantis kitu šaltiniu, dėl naujo filmo režisavimo buvo derėtasi ir su Benu Afflecku.

Visai neseniai režisierių Guillermo del Toro, Steveno Spielbergo ir Quentino Tarantino buvo klausta, ar jie kartais neketina imtis šio projekto.

Scenarijų naujam „Žvaigždžių karų“ filmui šiuo metu kuria „Oskaro“ laimėtojas rašytojas Michaelis Arndtas (tokių juostų kaip „Little Miss Sunshine“ ir „Toy Story 3“ scenaristas).

J.J.Abramsas šiuo metu rengiasi juostos „Žvaigždžių kelias. Tolyn į tamsą“ (Star Trek. Into Darkness) pasirodymui kovo 17-ąją. Ketvirtadienį taip pat paaiškėjo, jog režisierius ketina kurti biografinę juostą apie Lance Armstrongą, kurioje pasakos apie dviratininko kovą su vėžiu, rekordines „Tour de France“ lenktynes ir dopingo skandalą.

J.J. Abramsas yra prodiusavęs tokius filmus kaip "Misija neįmanoma. Šmėklos protokolas", serialą "Dingę".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)