Režisieriaus Guillermo del Toro neo noir stiliaus filme „Nightmare Alley“ („Košmarų skersgatvis“) B. Cooperis vaidina ambicingą, charizmatišką vienišių Stantoną Carlisle‘ą, kuris įsivelia į painią su istoriją, kurioje dalyvauja psichiatrė, vienas jos turtingas pacientas, persipina meilė, pinigai ir nusikaltimai.

Pasak aktoriaus, galima sakyti, kad tekdavo apsivilkti kalnakasio drabužius, pasiimti žibintuvėlį ir leistis giliai į tunelį, ten kasti, žinant, kad tą dieną nepavyks užbaigti ir reikės vėl leistis kitą dieną.

Aktorius papasakojo, kad tapo draugais su režisieriumi ir dabar kasdien bendrauja: „Nes filmo turinys, visa tai, ką tyrinėjome, norėdami tikroviškai viską atspindėti, reikalavo, kad emociškai, dvasiškai apsinuogintume.“

Ir fiziškai. B. Cooperio veikėjui reikėjo pasirodyti visiškai nuogam iš priekio ir šiek tiek iš nugaros – S. Carlisle‘o ir T. Collette veikėjos intymios scenos vonioje metu.

Aktoriaus teigimu, nebuvo lengva visiškai apsinuoginti prieš kamerą, iš esmės todėl, kad dar nebuvo to daręs.

„Pamenu, skaičiau scenarijų ir galvojau – jis girtutėlis toje vonioje, turėsi jį suvaidinti. <...> Prisimenu, kaip tą dieną turėjau šešias valandas išbūti nuogas prieš filmavimo komandą, buvo pirma diena, kai kartu filmavosi T. Collette. Na, nebuvo paprasta,“ - iššūkį prisiminė B. Cooperis.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją