„Jūs patys įsivaizduokite, jau pati intymi scena yra iššūkis aktoriams, o čia filmuojantis duše filmavimo aikštelėje buvę žmonės dar ėmė patarinėti, kaip ir ką turėtume su Sydney daryti. Ką, jums atrodo, kad mes anksčiau nesame glamonėjęsi? Palikit mums vietos improvizacijoms! Tiesą pasakius, buvo daugiau nei nejauku“, - pranešime spaudai pasakojo G. Powellas.

Jo teigimu, už kadro tuo metu stovėjo apie 40 žmonių ir visi jie turėjo, ką porai patarti. Kitas įsimintinas nuotykis aktoriaus laukė filmuojant sceną ant uolos, kurioje žvaigždei teko sparčiai nusirengti visiškai nuogai.

„Kaži, kodėl niekas nekalba apie saugumą filmuojantis. Man reikėjo greitai išsirengti stovint ant uolos krašto ir aš priėjau kiek arčiau jo nei buvo sumanyta. Nedaug trūko iki nelaimės. Na, bet bent jau vaizdas tikrai daugeliui sukels juoką, buvo verta rizikuoti“, - šypsosi aktorius.

Romantinė komedija „Tik ne tu“ pasakos apie tai, kaip pirmojo pasimatymo metu tarp Bėjos (akt. S. Sweeney) ir Beno (akt. G. Powellas) buvo įsiplieskusi visai rimta kibirkštis, tačiau išaušus rytui kibirkštis pavirto į ledo gabalą. Aistrą pakeitus abejingumui, abu jaunuoliai būtų visiškai patenkinti, jei vienas kito daugiau niekuomet gyvenime nebesutiktų.

Bet likimas mėgsta krėsti pokštus – vienas kito nekenčianti porelė pakviečiama į egzotiškas vestuves Australijoje. Sukandę dantis, Bėja ir Benas nusprendžia apsimesti, kad vis dar yra kartu ir kažkaip atkentėti svarbiausią bičiulių šventę.

Turbūt nereikia nė sakyti, kad ilgai šis jų spektaklis netrunka. Pamažu tarp Bėjos ir Beno ima skraidyti visai kitokios kibirkštys – su kandžiais komentarais, smulkioms (ir nelabai) niekšybėmis vestuvės pavirsta į tikrą katastrofą, o visiems aplinkiniams kyla klausimas – kas gi TOKIO nutiko tarp Bėjos ir Beno ir ar iš to gali užgimti nauji jausmai?

Šmaikšti ir be proto karšta romantinė komedija „Tik ne tu“ Lietuvoje pradedama rodyti jau šį penktadienį, sausio 5 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją