Birželio 6 d. Los Andžele įvyksiančio renginio metu 45-erių metų aktorė bus pagerbta MTV „Kartos prizu“.

MTV teigimu, šis apdovanojimas skirtas už S. Bullock „įvairų indėlį kino industrijoje per pastaruosius du dešimtmečius“.

Šios savaitės pradžioje J. Jamesas viešai kalbėjo apie jų skyrybas, teigdamas, kad siaubingai jautėsi apgaudinėdamas žmoną.

Pranešimai apie J. Jameso romaną su modeliu Michelle McGee pasirodė praėjus kelioms dienoms po kovo 7 d., kai S. Bullock laimėjo „Oskarą“ kaip geriausia aktorė.

Vėliau televizijos realybės šou žvaigždė atsiprašė, teigdamas, kad tikrai labai apgailestauja už sielvartą, kurį sukėlė žmonai ir šeimai.

Duodamas interviu ABC laidai „Nightlife“ antradienį, buvęs S. Bullock vyras pravirko ir dėl savo romanų kaltino sudėtingą vaikystę.

41-erių J. Jamesas teigė, kad žmona įtarė jį neištikimybe, tačiau jis išsisukdavo meluodamas.

S. Bullock ir J. Jamesas išsiskyrė kovo mėn. po penkerių santuokos metų. J. Jameso tėvas Larry neigia jo sūnui pateiktus kaltinimus smurtavimu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją