Filmas nominuotas keturiems "Oskaro" apdovanojimams, tarp jų - ir kaip geriausias animacinis filmas.

Filmo išankstinė premjera Lietuvoje - jau ketvirtadienį vakare, kino centre "Vingis". Penktadienį pirmieji šventiški filmo seansai rengiami Panevėžio kino teatre "Garsas", kur vaikus "Nesquik" kakava bei šokoladu vaišins linksmasis kiškis Kvikis.

Šeštadienį kiškis Kvikis vaišins ir linksmins Vilniaus kino centre "Vingis", o sekmadienį - Kauno vaikus kino teatre "Planeta". Pirmadienį Kvikis žada užsukti į Šiaulius, kino teatrą "Saulė", o antradienį - į Klaipėdą, kino teatrą "Žemaitija". Visuose miestuose Kvikis praloš po Monstro kuprinę.

Smaližius Kvikis Vilniaus kino centre "Vingis" svečiuosis visą šeštadienį, linksmins mažuosius ir vaišins visus saldumynų mėgėjus. Vaikai galės laimėti McDonalds prizus, gaus atsiminimui balionų ir kitų suvenyrų. O pati svarbiausia žinia - kino centre "Vingis" laikinai, šeštadienį ir sekmadienį, apsigyvens lietuviški monstrai iš Elfų teatro spektaklio "BaūūBai"! Bus truputį baisu ir baisiai smagu...

"Monstrų biuras" - tai linksma komedija vaikams ir suaugusiems, pasakojanti apie visai nebaisius monstrus, išdykusius vaikus ir smagius nuotykius keistų monstrų pasaulyje. Originalus filmo siužetas, gyvas veiksmas, subtilus humoras patiks ir suaugusiems, ir vaikams. Ši komedija nominuota net keturioms "Oskaro" nominacijoms. Kartu su filmu rodomas dar vienas pretendentas į "Oskarus", trumpametražinis animacinis filmukas "Paukšteliams" ("For the birds").

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją