Kaip tvirtina „The Hollywood News“ apžvalgininkai, „Lego filmo“ sėkmė dar kartą įrodė, kad „Lego“ konstruktorius yra dievinamas visame pasaulyje, o šio konstruktoriaus gali nemėgti tik tie, kurie namuose yra basomis užmynę ant jo kaladėlių.

Iš Danijos kilusiam „Lego“ konstruktoriui ir pasakiškiems jo pasauliams skirta juosta pranoko lūkesčius, mat nesitikėta, kad geltonieji žmogeliukai sukels tokį ažiotažą kino teatruose. „Lego filmas“ tapo antru geriausiai vasarį startavusiu filmu JAV, jis nusileido tik visiškai kitokios tematikos 2004-ųjų filmui „Kristaus kančia“, kurį režisavo Melas Gibsonas.

Kritikų teigimu, „Lego filmas“ subūrė į kino teatrus įvariausių amžiaus grupių gerbėjus taip JAV „nuleisdamas kraujo“ kitoms premjeroms ir išsiverždamas toli į priekį.

„Lego filmo“ kūrimu rūpinosi animacinio filmuko „Debesuota, numatoma mėsos kukulių kruša“ autoriai ir kompiuterinės animacijos meistrai. Visai šeimai skirtame animaciniame filme pasakojama apie žmogeliuką-statybininką Emetą. Jam tenka palikti savo įprastą darbą ir leistis į išbandymų ir iššūkių kupiną kelionę, kurios tikslas – išgelbėti „Lego“ visatą.

Visai šeimai skirtas labai juokingas animacinis nuotykis – „Lego filmas“ – su žinomiausiais superherojais jau pasiekė Lietuvos kino teatrus.

„Lego filmo“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)