Jie susitiko ir režisieriui abejonių neliko. Italų kilmės amerikiečių modelis ir moterų mišriųjų kovų menų profesionalė Gina Carano bus jo naujojo šnipų trilerio „Melori Kein. Prarasta kontrolė“ (Haywire) žvaigždė.

Gina Carano į ringo kovas pritraukia minias žiūrovų, kuriuos vilioja ne tik jos taiklūs smūgiais, bet ir įspūdinga išvaizda.

Ir štai ši gražuolė gerai įspirs Holivudo berniukams į minkštą vietą – toks buvo Steveno Soderbergho sumanymas. Bet netikėtai į išankstinę filmo peržiūrą susirinko daugiausia moterys.

„Filmas labai patiko moterims ir iš jų išgirdau daug puikių atsiliepimų. Nežinau, kokia turėtų būti filmo reklamos strategija, bet kas žino, gal šis filmas – puikiausia pramoga kaip tik moterims? To, kas jame vaizduojama, nedažnai pamatysi kino teatruose“, – komentavo Stevenas Soderberghas moterų žiūrovių susidomėjimą veiksmo filmu.

Gina Carano juostoje suvaidino samdomą agentę Melori Kein, kurios paslaugų prireikia, kai įtakingoms pasaulio valstybėms reikia atlikti nešvarius darbelius. Tačiau agentūra, kuriai ji dirba, kartą nusprendė atsikratyti agentės. Melori Kein pavyksta išsprūsti iš spąstų ir ji akimirksniu sugalvoja keršto planą.

„Oušeno“ trilogijos ir „Narkotikų kelio“ režisierius liko sužavėtas Ginos Carano darbo. Ji pasirodė ne tik kaip profesionali kovotoja, bet ir talentinga aktorė. „Turėtumėte pamatyti jos scenas su Michaelu Douglasu“, – stebėjosi režisierius.

Įsimintiniausias epizodas filme, kai Melori nusprendęs suvilioti agentas Paulas (Michaelas Fassbenderis) nusiveda ją į viešbučio kambarį. Iš tiesų Paulas turi užduotį Melori nudobti, nors niekada gyvenime nebuvo žudęs moters. Melori tikisi sekso, o sulaukia smūgio į nugarą.

Pora pradeda įnirtingai kautis – ant lovos, ant grindų. Šios muštynės nufilmuotos tarsi meilės aktas. Galop moters viršus – Melori Kein sėdi apsižergusi Paulą ir įrėmusi ginklą jam į galvą...

„Pamenu, pasikviečiau Michaelą ir sakau: ar tau patiktų gauti į kaulus nuo moters? Nes toks būtų tavo vaidmuo. Jis kelias minutes galvojo“, – juokėsi Stevenas Soderberghas.

Režisierius prisipažino, kad nemažai Holivudo žvaigždžių vyrų atsisakė ekrane būti aptalžyti moters. Tačiau tie, kurie sutiko, patyrė malonumą – tai ir Ewanas MacGregoras, Antonio Banderasas, Michaelas Douglasas, Channingas Tatumas ir kiti.

„Melori Kein. Prarasta kontrolė“ į Lietuvos kino teatrus atkeliauja vasario 17 dieną.

Lietuviškai subtitruotas filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją